Ce a învățat Ema Uta din dezamăgirile avute în relații? „Pentru mine a fost o provocare. Nu te bucura prea mult atunci când ești pe nori pentru că poți să cazi foarte puternic.”

Ce a învățat Ema Uta din dezamăgirile avute în relații? „Pentru mine a fost o provocare. Nu te bucura prea mult atunci când ești pe nori pentru că poți să cazi foarte puternic.”
Ce a învățat Ema Uta din dezamăgirile avute în relații? „Pentru mine a fost o provocare. Nu te bucura prea mult atunci când ești pe nori pentru că poți să cazi foarte puternic.”

Ema Uta a vorbit despre dezamăgirile avute în relațiile amoroase și cu cei din jur, dar și ce anume a învățat din ele.

Ema Uta, cunoscutul și renumitul make-up artist, a ajuns să aibă o carieră de succes în domeniul pe care îl are și să fie înconjurată de vedete, fiind apreciată pentru toată munca depusă. Aceasta nu a dus lipsă nici de dezamăgiri în viață, chiar dacă a încercat de fiecare dată să se afișeze fericită și cu zâmbetul pe buze pentru urmăritorii ei. Invitată în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici, aceasta a vorbit despre dezamăgiri și lecțiile învățate după o relație.

A înțeles că nu trebuie să se bucuri prea mult când este pe nori, deoarece poți să cazi și să te lovești foarte tare. Tânăra a vorbit și despre beneficiile care i-au fost aduse în urma dezamăgirilor de orice fel.  “Îți poate fi dărâmată fericirea. (Nr. Lecția învățată după relații.) Nu te bucura prea mult atunci când ești pe nori pentru că poți să cazi foarte puternic.
Și bineînțeles, dezamăgirile. Consider că dezamăgirile aduc beneficii. Mie, cel puțin, mi-a adus beneficii. Ba chiar poate o să ți se pară puțin ciudat, parcă pentru mine a fost o provocare. La câte dezamăgiri mai pot să mai duc și câte lecții pot să mai învăț?”,
a povestit cunoscutul make-up artist.

Lecțiile importante învățate de Ema Uta în urma dezamăgirilor din viață

Citește și: Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”

Ema Uta
Ema Uta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Alex Bodi, mărturisiri despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Ce întrebare i-a adresat blondina! „Avea emoții. Și eu m-am emoționat.”

Ema Uta consideră că a reușit să trăiască în realitate, să-și cunoască oamenii din jur, partenerii de viață și partenerii de afaceri. Cel mai important, tânăra spune că a învățat să se roage și să fie mai aproape de divinitate, odată cu fiecare dezamăgire avută.  “În primul rând, e ok să avem dezamăgiri din cauza relațiilor, pentru că îți fac cunoștință cu realitatea, de fapt, să-ți cunoști prietenii, partenerii de viață, parteneri de afaceri, m-au ajutat să-mi definesc prioritățile în viață și, cumva, să-mi conturez personalitatea.

Dacă am rezistat și am putut să fac față la asta, înseamnă că… Dezamăgirea pentru mine m-a ajutat să mă rog, m-a învățat să mă rog. M-a învățat să mă rog către Dumnezeu mai mult, m-a învățat să mă rog să fiu mai puternică. Poate că înainte nu știam să mă rog la Dumnezeu cum trebuie. Dar dezamăgirile în viață și momentele grele te fac să înveți.”, a mai spus Ema Uta.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Ema Uta
Ema Uta[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Alex Bodi, mărturisiri despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Ce întrebare i-a adresat blondina! „Avea emoții. Și eu m-am emoționat.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies