Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”

Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”
Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”

Ema Uta a vorbit despre începuturile sale de make-up artist și sacrificiile făcute pentru o carieră de succes.

Ema Uta, un make-up artist renumit, care a avut ocazia să stea în preajma numeroaselor vedete din țară și din afară, a devenit cunoscută prin adevăratele opere de artă pe care le face pe chipul clientelor sale. Se poate declara fericită și împlinită, datorită faptului că acuma are cam tot ce își dorește și se așează adesea prin vacanțe luxoase, însă, drumul ei a fost unul cu multă muncă și dedicare, despre care ceilalți din jur nu știu.

Ema Uta, despre munca din cei 16 ani de make-up

Citește și: Alex Bodi, mărturisiri despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Ce întrebare i-a adresat blondina! „Avea emoții. Și eu m-am emoționat.”

Ema Uta
Ema Uta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ema Uta și Alex Bodi au avut parte de un dans pe cinste, într-un club din Mykonos. Cum s-au distrat cei doi în vacanță

Invitată în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, Ema Uta a vorbit despre faptul că multe persoane au spus până acum despre ea că ajuns make-up artist peste noapte și își permite foarte multe lucruri scumpe.

Ea a mărturisit că ceea ce oamenii din jurul ei știu este faptul că în spate se ascund 16 ani de muncă, povestind inclusiv de pe vremea când se deplasa de la o clientă la alta cu metroul.  „Mi se spunea, până recent, că m-am trezit și eu să fac de ieri make-up și gata, am bani de vacanță. De fapt, sunt 16 ani de muncă în spate și mulți văd Ema Uta de acum, care se postează în costum de baie din vacanță, dar de atâția ani a însemnat să car o valiză de 11 kg  prin metrou.
Pentru că pe vremea aceea, când eu machiam clientele, nu se deplasau, trebuia să te deplasezi tu la ele. Însemna imposibilitatea de a avea ce am astăzi, adică un șofer, însemna să mă deplasez cu metroul, însemna să-mi fac de seara un program. La clienta asta de la 1:00 trebuie să ies la gura respectivă de metrou, iar la ora asta trebuie să ies la gura asta de metrou, să fac legătura cu metroul aici, aici, aici, aveam programul pentru a doua zi când trebuia să merg la cliente.
Și nu doar astea.”,
a povestit Ema Uta.

Cum și-a început Ema Uta cariera de make-up artist

Ema Uta
Ema Uta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Cariera de make-up artist   și-a început-o în Râmnicu Vâlcea, iar în momentul în care a venit la facultate, s-a împărțit între clientele ei și cursuri, iar la finalul zilei era foarte mândră de realizările sale. Aceasta spune că le dezvăluie și cursantelor ei experiențele de viață pentru a știi exact ce înseamnă să te dedici unui lucru și să-l faci până la sfârșit.  „Eu am început în Vâlcea.

Întâi am început cu clientele din Vâlcea, apoi am venit la facultate în București și am îmbinat și make-up, și facultatea. Ajungeam acasă atât de împlinită, câte am făcut azi că, pe unde am fost azi. Poate acum, în prezent, uneori, sunt privită cu superficialitate pentru că nimeni nu știe. De fapt, știi cine știe cu adevărat? Clientele pe care le-am avut atunci și oamenii care mă urmăresc de atâți ani. Și cursantele mele pentru că eu le spun cursanților experiențele mele de viață, cum am ajuns aici. Sunt foarte multe lucruri. Lucrul cu femeile, în primul rând, nu e ușor. Este cel mai greu lucru.”, a mai spus Ema Uta.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

“Este ceva normal.” Ema Uta, dezvăluiri despre motivul pentru care ajunge să se despartă de Alex Bodi, de cele mai multe ori

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies