Ce a pățit Daniela Iliescu în trafic. Partenera lui Culiță Sterp a povestit ce s-a întâmplat când a fost oprită de poliție. “Lecția de astăzi este că mai bine nu o iei pe scurtătură.”

Ce a pățit Daniela Iliescu în trafic. Partenera lui Culiță Sterp a povestit ce s-a întâmplat când a fost oprită de poliție. “Lecția de astăzi este că mai bine nu o iei pe scurtătură.”
Ce a pățit Daniela Iliescu în trafic. Partenera lui Culiță Sterp a povestit ce s-a întâmplat când a fost oprită de poliție. “Lecția de astăzi este că mai bine nu o iei pe scurtătură.”

Danila Iliescu a povestit o întâmplare din trafic și ce anume a pățit atunci când a fost oprită de poliție.

Daniela Iliescu, partenera de viață a lui Culiță Sterp, este activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu urmăritorii ei întâmplări bune, dar și mai puțin bune din viața ei. Aceasta a povestit ce anume i s-a întâmplat în momentul în care a vrut să o ia pe o scurtătură și a fost oprită de poliție.

  “Vreau să vă povestesc și întâmplări mai puțin plăcute, nu doar cele plăcute.

Așa v-am obișnuit. Am fost la unghii și ca să ajung la timp, să găsesc loc de parcare și așa mai departe, am zis să o iau pe o scurtătură prin ceva sat să ajung mai repede. După ce am trecut calea ferată, m-a oprit poliția. De fiecare dată când mă oprește poliția, eu sunt încrezătoare în mine, am prezentat toate actele, foarte sigură pe mine. Și mă întreabă domnul polițist, care era și foarte de treabă, în general,  nu sunt foarte drăguți, dar el era drăguț, a vorbit frumos cu mine.
Mă întreabă: “ITP-ul l-ați făcut?” Eu, foarte sigură pe mine: “Îl fac acum, în septembrie expiră.” “Păi v-a expirat ITP-ul ieri.”,
a povestit Daniela Iliescu.

Ce a pățit Daniela Iliescu în trafic

Citește și: Cum îi caracterizează Culiță Sterp pe frații lui? „E sinceră, ca și mama! În schimb, are un suflet bun. Noi toți din familie am fost crescuți așa uniți.”

Daniela Iliescu
Daniela Iliescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Mesajele pe care Daniela Iliescu și mama Geta le-au transmis cu ocazia aniversării lui Milan: “Este peste puterile mele să răspund la toată lumea.”

Cele câteva minute pe care Daniela  a vrut să le obțină pentru a ajunge la timp la locație au făcut-o, de fapt, să întârzie jumătate de oră, asta pentru că ITP-ul era expirat, așa că a trebuit să găsească

și câteva explicații în fața polițiștilor și să se gândească serios de ce anume nu și-a notat aceste lucruri importante. 

“Vreau să vă spun că și când mi-am schimbat permisul, tot așa m-a oprit poliția, când permisul meu era expirat acum câțiva ani. Trebuia să-mi iau amendă, să-mi ia și talonul, nu știam că-mi dă dovadă. L-am auzit că îmi ia talonul, am zis că s-a terminat toată șmecheria, pentru că eu am de umblat în următoarea perioadă și nu știu ce făceam fără mașină.

Nu știu unde mi-a stat capul. În concluzie, bine că mi s-a întâmplat așa, că nu eram plecată prin altă parte, că nu eram plecată din țară, pentru că va trebui să plec în următoarea perioadă. Nu știu de ce nu mi-am notat chestiile astea. Mi-am notat când trebuie să-mi fac rovinietă, iar săptămânile trecute m-am uitat când îmi expiră ITP-ul, și, bineînțeles, că nu mi-am notat, deși puteam să notez.
Eu am rămas cu impresia că la sfârșitul lunii îmi expiră. Bine măcar ca m-a anunțat cineva că umblu cu el expirat. Voiam să vă spun că am încercat să scot câteva minute, iar până la urmă am întârziat jumătate de oră. Lecția de astăzi este că mai bine nu o iei pe scurtătură.”,
a mai povestit partenera de viață a lui Culiță Sterp.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Daniela Iliescu
Daniela Iliescu[Sursa foto: Instagram]

@daniela.iliescu0

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ se mai intampla 😅

♬ original sound- Daniela Iliescu



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său? „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies