Culiță Sterp răspunde acuzațiilor lui Carmen de la Sălciua, referitoare la relația lui cu Daniela Iliescu: „Când a văzut-o la nuntă, dacă vedea una urâtă, nu mai zicea nimic. Arăta mai bine!”

Culiță Sterp răspunde acuzațiilor lui Carmen de la Sălciua, referitoare la relația lui cu Daniela Iliescu: „Când a văzut-o la nuntă, dacă vedea una urâtă, nu mai zicea nimic. Arăta mai bine!”
Culiță Sterp răspunde acuzațiilor lui Carmen de la Sălciua, referitoare la relația lui cu Daniela Iliescu: „Când a văzut-o la nuntă, dacă vedea una urâtă, nu mai zicea nimic. Arăta mai bine!”

Artistul a avut o reacție tranșantă la adresa fostei sale soții.

La 7 ani de la divorțul de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua continuă să vorbească despre fostul său iubit și despre relația pe care acesta o are în prezent cu Daniela Iliescu. La rândul său, Culiță, invitat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, a decis să îi ofere o replică fostei sale soții, având o reacție tranșantă la adresa ei.

Culiță Sterp îi dă peste nas lui Carmen de la Sălciua

Citește și: Culiță Sterp spune lucrurilor pe nume! Care este, de fapt, situația dintre mama Geta și logodnica sa, Daniela Iliescu: „Nu mă pot certa cu Daniela pentru mama și nici invers.”

Culiță Sterp răspunde acuzațiilor lui Carmen de la Sălciua, referitoare la relația lui cu Daniela Iliescu
Culiță Sterp [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Manelistul a fost vizibil deranjat de faptul că fosta lui soție continuă să vorbească despre el în spațiul public, astfel încât, i-a recomandat să își vadă de prezent și de familia ei, așa cum și el face în momentul de față

Vreau să se înțeleagă bine, de la începutul începutului, pentru mine nu mai înseamnă nimic, am trecut peste de atâta timp, chiar de asta nici nu am mai vorbit de ea.

(...) Am văzut că a făcut un podcast și a vorbit jumătate de podcast numai despre mine. Eu nu înțeleg bărbatul ăla al ei cum poate să accepte așa ceva, să o lase să vorbească de fostul. Nu știu, eu dacă aș avea o iubită, soție, să meargă pe la emisiuni și să vorbească numai de fostul, m-aș simți prost. Eu dacă am trecut peste și dacă au trecut atâția ani, că au trecut vreo 6-7 ani de când ne-am despărțit și nu mai avem treabă unul cu altul, ea de ce nu a trecut peste? De ce nu poate să
uite trecutul? De ce nu poate să-și vadă de treaba ei, să-și vadă de familia ei, așa cum îmi văd eu. A fost atunci, a trecut, de ce să trăim în trecut, pentru că cel mai frumos e prezentul.(...) De ce nu vorbește despre bărbatul ei? De ce vorbeşte despre mine după atâţia ani de zile? Eu, sincer, dacă aș fi în locul bărbatului ei, aș avea o discuție serioasă cu ea.
Nu mi-ar conveni mie după atâția ani de zile să mai vorbească fosta mea de fostul ei. Nu, frate, să își vadă fiecare de treaba lui că au trecut atâția ani. S-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu le văd locul la discuțiile astea, deja e un pic prea mult.
”, a declarat Culiță Sterp, în cadrul emisiunii "Fiță cu Adiță”.

Culiță Sterp explică situația cu Daniela Iliescu creată la nunta lui cu Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp răspunde acuzațiilor lui Carmen de la Sălciua, referitoare la relația lui cu Daniela Iliescu
Culiță Sterp și Daniela Iliescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

După ce Daniela Iliescu, actuala iubită a artistului, a fost prezentă la nunta lui cu fosta soție, în spațiul public au apărut speculații conform cărora Culiță ar fi avut o aventură cu Daniela în timp ce el era împreună cu Carmen de la Sălciua.

Acum, Culiță Sterp a ținut să clarifice acest aspect și a explicat ce a deranjat-o de fapt pe fosta lui soție.

Daniela mea a fost invitată la o grămadă de emisiuni să vorbească despre chestia asta, pentru că s-a dat foarte mult în ea. În Daniela s-a dat foarte mult și s-a dat greșit, eronat, oarecum, pentru că s-a creat o impresie proastă. Lumea zicea că a venit la nunta noastră, că a fost amanta mea. De unde fraților așa ceva? Că eu pe femeia asta o cunosc de când eram mic, am fost cu ea în clasă. Normal că mi-am chemat colegii mei la nuntă. Eu cu Daniela am început să vorbesc abia după vreo 2 luni, după ce mă despărțisem de Carmen și nu mai aveam absolut nimic. Niciodată în viață să am eu ceva înainte sau în timpul relației mele. Este exclus asta. S-a creat o falsă impresie pentru că oamenii au văzut-o pe ea la nunta noastră, dar e normal să o vadă. Și cu nunta, noi am făcut lista împreună, eu cu fosta mea și i-am arătat, nu a zis nimic. Atunci când a văzut-o la nuntă, dacă vedea una urâtă, nu mai zicea. A văzut-o pe asta că era frumoasă, arăta mai bine, m-a întrebat ce e cu asta aici. Era cea mai frumoasă de la nuntă. Dacă era una urâtă, nu mai zicea nimic. ”, a mai spus Culiță Sterp, în cadrul emisiunii "Fiță cu Adiță”.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Care este cel mai mare eșec al Andreei Bălan? „Am pierdut banii, vreo 90.000 de euro! Am reușit apoi să am succes financiar și să câștig mulți bani.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies