Ce a pățit Geta Sterp în timp ce cobora oile de la munte? „Aveam speranță.”

Ce a pățit Geta Sterp în timp ce cobora oile de la munte? „Aveam speranță.”
Ce a pățit Geta Sterp în timp ce cobora oile de la munte? „Aveam speranță.”

Geta Sterp a povestit, pe rețelele de socializare, ce a pățit în timp ce cobora oile de la munte.

Geta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte cu urmăritorii ei numeroase momente din viață, dar mai ales atunci când se ocupă de toate treburile gospodăriei, cum ne-a învățat deja. Mezina familiei este mereu apropiată de mama ei, iar aceasta a declarat de multe ori că nu ar fi reușit să facă nimic fără ajutorul fiicei sale. De această dată, Geta Sterp a povestit o pățanie în timp ce cobora oile de la munte și i-a ajutat pe ciobani.

Unul dintre berbeci a rămas în urmă, astfel că a intrat în curtea unor copii și s-a pierdut. Tinerii i-au scris acesteia să vină după berbec, iar când a mers, el fugise, deoarece nu era gard în spatele casei. „Nu v-am povestit pățania cu berbecul. Coboram oile de la munte, i-am ajutat puțin pe ciobani într-o seară și trecând pe lângă cabana unde erau copiii aceștia, mi-a rămas un berbec în urmă și a intrat la ei în curte.
Mi-au scris pe Instagram să merg după el. Am mers ieri și când am ajuns, mi-au spus că le pare rău, dar a fugit berbecul pentru că nu au gard după cabană.”,
a povestit Geta Sterp.

Unde a găsit Geta Sterp berbecul pierdut

Citește și: Tort de morcovi, rețeta delicioasă a Getei Sterp. “Dacă e sărbătoare, nu lipsește ceva dulce.”

Geta Sterp
Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Rețeta de fursecuri de post a Getei Sterp: „Vă asigur că sunt tare delicioase. Timpul de pregătire este unu super rapid, iar membrii familiei cu siguranță o să vă dea nota 10.”

Geta a plecat tristă după cele întâmplate, însă avea speranța că îl va găsi și îl va aduce acasă.

În cele din urmă, tânăra a primit mesaj tot de la acei copii, care au plecat în căutarea berbecului și l-au găsit într-o poieniță.  „Am plecat supărată pentru că știți cum scrie în Biblie, lași toate oile și pleci după cea pierdută care valorează mai mult decât toate la un loc. L-am căutat ieri și nimic, dar aveam speranță și ceva îmi spunea că îl găsim. Astăzi m-au sunat să merg după el, că l-au găsit într-o poiană.
Le mulțumesc!”,
a mai scris Geta Sterp pe rețelele de socializare.

Geta Sterp
Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Geta Sterp și soțul său, peripeții în drum spre oi! „Din 5 în 5 minute ni se părea din ce în ce mai greu să ajungem la destinație, pentru că drumul era foarte anevoios!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies