Află din rândurile următoare cum prepară Geta Sterp rețeta sa de fursecuri de post.
Geta Sterp este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde promovează viața autentică de la țară. Astfel, sora lui Culiță și-a creat o comunitate numeroasă de persoane care o urmăresc și îi apreciază activitatea din mediul online. Geta Sterp are numeroase postări din gospodărie, de la stână sau din bucătărie, acolo unde pregătește cele mai gustoase preparate pentru familia sa. De data aceasta, Getuța și-a surprins urmăritorii din mediul online cu o rețetă delicioasă de fursecuri de post.
Geta Sterp a postat pe pagina sa de Instagram un filmuleț prin intermediul căreia explică modul de preparare al acestei rețete.
„ Pentru că se apropie postul Adormirii Maicii Domnului, m-am gândit să vă las o rețetă cu fursecuri de post. Vă asigur că sunt tare delicioase. Timpul de pregătire este unu super rapid, iar membrii familiei cu siguranță o să vă dea nota 10 .”, a spus Getuța Sterp pe pagina sa de Instagram.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Rețeta de fursecuri de post a Getei Sterp
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de Geta Sterp, pentru prepararea acestei rețete avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 350 g de făină;
- 100 g de zahăr;
- 250 g margarină pentru copt și prăjituri;
- o esență vanilie/ lămâie;
- 100 g de stafide (sau alte preferințe);
- un praf de copt.
Mod de preparare:
Geta Sterp a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Topim margarina, peste care adăugăm făina, zahărul, stafidele, praful de copt, esența și frământăm până se omogenizează. Formăm cu ambele mâini fursecurile, le așezăm într-o tavă, în care am pus hârtie pentru copt și băgăm la cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, pentru aproximativ 20 de minute.