Cum a anunțat Geta Sterp vestea că va deveni mămică? „Puișorule! Abia aștept să vii, să faci primii pași, să mă strigi "mama.”

Cum a anunțat Geta Sterp vestea că va deveni mămică? „Puișorule! Abia aștept să vii, să faci primii pași, să mă strigi
Cum a anunțat Geta Sterp vestea că va deveni mămică? „Puișorule! Abia aștept să vii, să faci primii pași, să mă strigi "mama.”

Sora lui Culiță este însărcinată pentru prima dată.

Geta Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sebastian Crăciunescu. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 2 ani, iar acum urmează să devină părinți pentru prima dată.

În cadrul unui video postat pe rețelele de socializare, Geta Sterp a dat vestea cea mare.

Geta Sterp a anunțat că este însărcinată

Citește și: Cum a fost experiența de peste 12 ore cu trenul pentru Geta Sterp. Cât a plătit pentru două bilete până la mare? “Vă dăm cât vreți, doar să ne lăsați”

Cum a anunțat Geta Sterp vestea că va deveni mămică
Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu

Citește și: Cum arată diminețile pentru Ileana Sterp. Vedeta a vorbit despre greutățile cu care se confruntă! “Tot ei au grijă să ne pună cele mai largi și zâmbete pe față.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Familia Sterp este pe cale să se mărească, asta după ce sora mai mică a lui Culiță, Getuța, a anunțat că urmează să aducă pe lume un copil.

Puișorule! În curând, te vom ține în brațe, te vom alinta și îți vom oferi toată dragostea! Mama și tata! ”, a scris Geta Sterp pe rețelele de socializare.

Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu așteaptă primul lor copil

Cum a anunțat Geta Sterp vestea că va deveni mămică
Geta Sterp și soțul său [Sursa foto: Instagram]

De-a lungul timpului, Getuța și-a creat o comunitate numeroasă de persoane în mediul online, care îi urmăresc cu drag activitatea.

Acolo tânăra promovează viața frumoasă și lipsită de griji de la țară. Astfel, pentru a-și anunța sarcina, sora lui Culiță a filmat un videoclip emoționant în cadrul căruia apare alături de soțul său, Sebastian Crăciunescu. Vestea a fost primită cu brațele deschise de urmăritorii Getuței, care s-au grăbit să îi transmită felicitări.

Nu îmi găsesc cuvintele când vine vorba de tine. Nu mi le găsesc, pentru că uneori stau, mă gândesc și nu îmi vine a crede ce minune mi-a zămislit Dumnezeu în pântece.

Iubirea este motivul pentru care Dumnezeu a creat lumea. A pus în noi iubire, să te avem pe tine.

Citește și: Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii! Câți ani are, unde locuiește și la ce emisiune a participat alături de fostul iubit- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Să știi că aici, pe pământ, nu vor fi doar zile senine. Însă eu te voi învăța să trăiești frumos, să fii un om bun și să te bucuri de lucrurile simple, pentru că așa vei găsi adevărata fericire.

Abia aștept să vii, să faci primii pași, să mă strigi "mama”. În curând, te vom ține în brațe, te vom alinta și îți vom oferi toată dragostea.

Mama și tata.”, a mai spus Geta Sterp, în clipul postat pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Geta Sterp (@getasterp)



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Elisabeta Lipă, amintiri prețioase din casa părintească: „Trăiam într-o gospodărie de oameni gospodari! Sunt foarte mândră de cum arată satul meu natal.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mihai și Iulia Albu au lăsat tensiunile deoparte în prima zi de liceu a fiicei lor Mikaela: ”Ne-am întâlnit și am participat împreună la acest moment”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies