Cum a fost experiența de peste 12 ore cu trenul pentru Geta Sterp. Cât a plătit pentru două bilete până la mare? “Vă dăm cât vreți, doar să ne lăsați”

Cum a fost experiența de peste 12 ore cu trenul pentru Geta Sterp. Cât a plătit pentru două bilete până la mare? “Vă dăm cât vreți, doar să ne lăsați”
Cum a fost experiența de peste 12 ore cu trenul pentru Geta Sterp. Cât a plătit pentru două bilete până la mare? “Vă dăm cât vreți, doar să ne lăsați”

Geta Sterp a vorbit despre experiența mersului cu trenul din Hațeg până la mare.

Geta Sterp a povestit pe rețelele de socializare cum a fost experiența de peste 12 ore cu trenul, atât pentru ea, cât și pentru soțul ei, care au plecat din Hațeg în drum spre mare. Trenul a avut întârziere de peste patru ore, iar norocul a fost că au găsit un vagon pentru dormit. Tânăra a povestit și despre cum a fost pentru soțul ei drumul, deoarece nu mai călătorise cu trenul până atunci. 

“Pentru că am rămas datoare să vă povestesc cum a fost drumul cu trenul până aici, o să vă spun câteva cuvinte. Eu am mai circulat cu trenul, am fost și la cușetă o singură dată, dacă țin minte, am fost prin 2016, la vagon de dormit. Diferența dintre cușetă și vagon de dormit am înțeles acum că la cușetă sunt mai multe persoane. Poate să fie șase paturi sau patru paturi, iar în acel dormitor e unul.
Eu am fost când eram singură, dar mi s-a părut foarte scump, 200 și ceva de lei pe atunci, mi s-a părut foarte scump. Acum am plecat de lângă Hațeg, de sub cetate, am plecat la 10 seara, trebuia să ajungem la 9 dimineața în Mamaia și am ajuns la 1. A avut întârziere cam patru ore, pentru că circulă foarte mulți în perioada asta, abia am găsit și biletele.
Noi voiam să plecăm cum ar fi în seara asta și nu am găsit bilete. Așa că am plecat joi. Foarte greu se găsesc.”,
a povestit Geta Sterp pe rețelele de socializare.

Cât a plătit Geta Sterp pentru două bilete până la mare

Citește și: Rețeta de fursecuri de post a Getei Sterp: „Vă asigur că sunt tare delicioase. Timpul de pregătire este unu super rapid, iar membrii familiei cu siguranță o să vă dea nota 10.”

Geta Sterp
Geta Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cum l-a așteptat mama Geta pe Iancu Sterp acasă. Tânărul a surprins momentul pe rețelele de socializare. “Mă laud cu ce a făcut.”

Geta Sterp a vorbit și despre prețurile pe care le-a dat pe bilete, iar în momentul în care i s-a oferit un vagon dormitor în care existau doar două paturi, soțul acesteia a fost primul care a acceptat ideea, chiar

dacă au fost nevoiți să mai scoată 400 de lei în plus din buzunar.  “Dacă nu ar fi fost să aibă întârziere, era perfect. Paturile erau curate, am putut dormi. Am adormit un pic mai greu, mai ales că Sebi nu a fost niciodată cu trenul, dar dacă nu ar fi fost să aibă întârziere, ar fi fost perfect. Cât despre prețuri, am plătit 800 de lei dus-întors. Inițial am luat la cușetă, unde erau șase paturi.
Și numai bine când am urcat în tren, a zis controlorul către noi că are o cameră cu două paturi unde  nu s-a prezentat cineva. Sebi, când a auzit, a zis că “vă dăm cât vreți, doar să ne lăsați”. I-am tras o privire, “Ai luat-o rău? Vrei să-ți mai ceară 20 de milioane în plus?” A mai fost 400 de lei în plus. Cam asta fost experiența.”,
a
mai povestit Geta Sterp.

Citește și: Horoscop Ana-Maria Ticea: Acești nativi sunt determinați să muncească pentru a strânge sume incredibile de bani. Horoscopul săptămânal pentru perioada 9- 15 septembrie 2024- kanald.ro

Citește și: "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Geta Sterp
Geta Sterp[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce i-a dat mama Geta lui Milan când a ajuns acasă? „Vai, ce dor mi-a fost de tine, dragul meu! Doamne, cât e de scump.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a vrut Tora Vasilescu să renunțe la actorie: "A fost ca o predestinare"

Aurel Pădureanu vrea să organizeze un concert în memoria Corneliei Catanga. Obstacolele de care s-a izbit artistul până acum. “Nu mi-a răspuns absolut deloc, parcă eram nimeni în țara asta.”

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies