Ce a răspuns Ileana Sterp mesajelor răutăcioase pe care le-a primit, legate de stilul vestimentar. “E simplu, trebuie doar să înțelegi că avem gusturi diferite.”

Ce a răspuns Ileana Sterp mesajelor răutăcioase pe care le-a primit, legate de stilul vestimentar. “E simplu, trebuie doar să înțelegi că avem gusturi diferite.”
Ce a răspuns Ileana Sterp mesajelor răutăcioase pe care le-a primit, legate de stilul vestimentar. “E simplu, trebuie doar să înțelegi că avem gusturi diferite.”

Ileana Sterp a răspuns prin câteva cuvinte celor care vorbesc despre hainele pe care le poartă.

Ileana Sterp, cunoscută și îndrăgită în mediul online pentru activitatea sa, este mereu activă și împarte de fiecare dată numeroase aspecte din viața personală. Îi ține conectați pe toți membrii comunității sale cu diferite evenimente care se petrec de zi cu zi în familia ei, iar atunci când vine vorba să împartă anumite secrete sau trucuri ce țin de stilul de viață sau de vestimentație, nu ezita să o facă.

Tânăra a mărturisit de nenumărate ori că se îmbracă exact așa cum îi face plăcere și o face pe ea să se simtă bine și confortabil și a sfătuit și pe ceilalți să facă acest lucru.

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Ce a răspuns Ileana Sterp celor care îi comentează stilul vestimentar

Citește și: Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost activă în mediul online: “E o perioadă mai grea. Sperăm să treacă mai repede.”

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Mesajul îngrijorător pe care Ileana Sterp l-a lăsat pe rețelele de socializare, cu privire la soțul ei. „Așa e viața, cu bune și rele. Nu aș vrea să detaliez foarte mult acum.”

Chiar dacă este mereu activă și cu zâmbetul pe buze atunci când își face apariția în online, există și anumite persoane care vor să comenteze de felul în care alege ținutele într-o zi sau de cum se

afișează atunci când postează frânturi din viața ei. După ce a primit un comentariu la un story, punându-se în evidență frumusețea ei, dar fiindu-i atrasă atenția la modul în care se îmbracă, tânăra a lăsat câteva cuvinte prin care a spus că este normal ca oamenii să aibă stiluri diferite și că cel mai bine ar fi să aleagă fiecare ținutele vestimentare după cum simte să facă acel lucru.

Înțelege anumite situații, deoarece nici ei nu-i plac toate stilurile, însă ceea ce trebuie să înțeleagă oamenii este că gusturile sunt diferite. Ileana Sterp este pasionată de modă, așa cum chiar ea a spus într-un mesaj pe rețelele de socializare, acum ceva timp, când a mers la o prezentare și chiar a îmbrăcat câteva ținute inedite. Tânăra și-ar fi dorit să facă și ea acest lucru și să-i îmbrace pe alții cu ținutele sale, însă în orașul ei nu prea a putut să-și ducă până la capăt visul.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

“Păcat de hainele astea pe care le port…Pot să fiu de acord că nu vă place, nici mie nu-mi plac anumite stiluri. Dar hai să ne îmbrăcăm fiecare cum simțim și să-i lăsăm pe alții să facă același lucru. E simplu, trebuie doar să înțelegi că avem gusturi diferite.”, a spus Ileana Sterp pe rețelele de socializare.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un accident: „Sunt momente grele pentru noi ca familie.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies