Ce anume i-a atras atenția lui Ștefan la comportamentul lui Robi. Concurentul i-a semnalat totul Virginiei: “Nu îmi plac deloc infidelitățile astea.”

Ce anume i-a atras atenția lui Ștefan la comportamentul lui Robi. Concurentul i-a semnalat totul Virginiei: “Nu îmi plac deloc infidelitățile astea.”
Ce anume i-a atras atenția lui Ștefan la comportamentul lui Robi. Concurentul i-a semnalat totul Virginiei: “Nu îmi plac deloc infidelitățile astea.”

Virginia și Ștefan au avut o discuție despre Robi.

Ștefan a pornit o discuție cu Virginia legată de faptul că nu i-a plăcut un anumit tip de comportament observat la Robi, de pe vremea când cei doi erau încă împreună. Astfel că acesta a întrebat cât anume ar mai fi fost dispus Robi să meargă cu relația mai departe dacă Virginia nu s-ar fi despărțit de el.

Ștefan: Sincer, dacă tu nu te despărțeai de Robi...

Pentru că mie nu-mi plac infidelitățile, nu îmi plac deloc infidelitățile astea, nu le suport. Ți se pare că dacă tu nu te despărțeai de Robi, Robi o continuă cu tine mult, mult, mult?

Virginia: Păi nu știu, că asta am întrebat și eu pe el. A spus că ar mai fi continuat, doar că la un moment dat ar fi spus. De ce spui infidelități?

Mărturisirile făcute de Ștefan despre Robi și de ce a vorbit despre infidelități

Citește și: Virginia a vorbit despre Camera Roșie cu Bogdan. Robi face glume pe seama ei: “Poate cu altcineva o să fie ce trebuie.”

Virginia și Robi
Virginia și Robi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Roberta din Casa Iubirii, în lacrimi, din cauza situației dintre Virginia și Robi. Se simte vinovată de despărțirea celor doi? Patrick o consolează. „Eu cred că toată lumea te înțelege”

Ștefan i-a spus Virginiei despre un gest pe care l-a făcut Robi în momentul în care Roberta a intrat în cameră, fapt care l-a deranjat pe acesta și i-a atras atenția cu privire la o eventuală părere a Virginiei despre acest lucru.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ștefan: O să fie nașpa, îmi asum, aia e.

A venit Roberta aici și avea niște pantaloni și cred că chestia aia galbenă aici sus, nu m-am uitat la posterior sau ceva. Și Robi era exact la ultimul scaun de acolo și s-a întins pe spate și a început să zică „Ahh, ce mă doare spatele.” Și i-am zis „nu te uita.” I-am zis „Virginia ce ar zice sau o chestie din asta?”

Virginia:   Nu cumva e în aceeași zi în care noi ne-am despărțit?

Ștefan: Păi nu, că voi nu erați despărțiți. Cred că cu o zi înainte.

Virginia: Când a dansat ea, nu mai știu când a fost.

Ștefan:   Când am dansat noi?

Virginia: Da.

Ștefan:  Înseamnă că a fost cu o zi înainte.

Am zis că mie nu îmi plac infidelitățile astea deloc. I-am zis că „am impresia că tu te-ai folosit de Virginia doar ca să mai treacă o săptămână.”

Virginia: Pentru emisiune spui tu?

Ștefan: Da.

Virginia
Virginia[Sursa foto: Captură KANAL D]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Patrick și Giuly, discuție pe seama pozelor care au apărut în mediul online. Virginia i-a luat apărarea lui Giuly! „ Nu era ceva discriminator pentru tine.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies