Ce bine arată nașa Biancăi Drăgușanu! Cu vedeta în luna de miere, nașa blondei își face de cap, la Mamaia

Ce bine arată nașa Biancăi Drăgușanu! Cu vedeta în luna de miere, nașa blondei își face de cap, la Mamaia
Ce bine arată nașa Biancăi Drăgușanu! Cu vedeta în luna de miere, nașa blondei își face de cap, la Mamaia

Bianca Drăgușanu petrece, în această perioadă, momente de vis, la brațul și pieptul lui Alex Bodi, în luna de miere, pe Costa de Azur. Iar dacă Bianca Drăgușanu postează o mulime de fotografii de pe iahturi sau plajele de vis de acolo, nașa ei de la prima cununie, Monica Glodean nu se lasă mai prejos.

Astfel, dovedind o formă fizică de invidiat, nașa căsătoriei Biancăi Drăgușanu cu Vicotr Slav, pare să se relaxeze la maximum, pe litoralul românesc, Monica Glodean luând decizia să și arate cât de bine se simte.

Citeste si: Cum făceau amor Victor Slav și Bianca Drăgușanu! Simpaticul prezentator TV a dezvăluit totul

Citeste si: Cătălin Botezatu spune de ce s-a căsătorit de fapt Bianca Drăguşanu cu Alex Bodi! A avut interese financiare? Detalii bombă care schimbă tot!

Citeste si: Toată lumea se întreabă cu cine va sta fetița Biancăi Drăgușanu acum că mama s-a măritat cu Alex Bodi! Avem toate informațiile EXCLUSIV

Rămase prietene apropiate, Monica Glodean și Bianca Drăgușanu și-au luat vacanță în aceeași perioadă, prima plecând pe liotalul românesc, iar cea de-a doua, în luna de miere. Și probabil nerăbdătoare să povestească ce au făcut în concediu în momentul în care se vor reîntâlni, cele două au început să se sincronizeze și în postările de pe conturile lor de socializare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Iar dacă la Bianca Drăgușanu, postările în costum de baie sunt, deja, ceva comun, blondina având toate motivele să fie mândră de felul în care arată, la Monica Glodean asemenea imagini sunt mai rare. Și, culmea, nu că nu ar avea cu ce să se laude.

Astfel, în imaginile de pe plajele de lux din Mamaia pe car ele-a postat Monica, se poate observa că nașa Biancăi Drăgușanu este într-o formă fizică de invidiat și că mersul repetat la sală are efecte de senzație asupra corpului. Iar Monica, fără să fie deloc ”inhibată” și-a scos în evidență bustul de senzație pe care îl are, dovedind, în același timp că sportul o ajută din plin să nu aibă nicio picătură de celulită.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit în mare secret cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au surprins pe toată lumea atunci când au decis să facă, acum câteva săptămâni, cununia civilă. În mare secret, cei doi i-au avut alături doar pe cei mai dragi oameni inimii lor și s-au îndreptat împreună spre Starea Civilă. Pentru Bianca, este cea de-a doua cununie civilă și a ales să poarte o rochie albă, extrem de elegantă, dar și îndrăzneață, în același timp, făcută chiar de ea.

Bioanca Drăgușanu a purtat și o pereche de sandale extrem de fine, iar ca buchet a ales mai multe flori în nuanțe de roz.

Imediat după cununie, Bianca Drăgușanu și soțul ei, Alex Bodi, au plecat într-o lună de miere de vis, pe Riviera franceză, loc frecventat de mai toți milionarii lumi în momentul în care vor să se bucure de o vacanță de vis în timpul verii.

Prima declarație a Biancăi Drăgușanu după ce a primit inelul

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au logodit. La câteva zile după despărțire, afaceristul i-a pus divei inelul pe deget, iar ea a acceptat să devină soția lui. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formeză unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Frumoasa blodină și bărbatul de care s-a îndrăgostit în urmă cu aproape un an s-au despărțit de nenumărate ori, de fiecare dată spunând că nu au de gând să se mai împace. Chiar luna aceasta blondina și afaceristul s-au despărțit de două ori. Nici această ultimă despărțire nu a durat prea mult pentru că, din indiciile date de diva blondă pe pagina ei de Instagram, ea s-ar fi logodit cu Alex Bodi. „30.07. Această zi îmi poate schimba viața”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul unei imagini în care apare cu un inel de logodnă pe mână. Blondina a mai pus și inițialele „AB” în descriere, de la Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, litere pe care și el și ea l-au scris în dreptul fotografiilor cu ei în repetate rânduri.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies