Ce dietă ține Anna Lesko la 43 de ani pentru a avea o siluetă de vis. La ce alimente a renunțat complet

Ce dietă ține Anna Lesko la 43 de ani pentru a avea o siluetă de vis. La ce alimente a renunțat complet
Ce dietă ține Anna Lesko la 43 de ani pentru a avea o siluetă de vis. La ce alimente a renunțat complet

Anna Lesko nu mai consumă unele alimente de ani întregi și are mare grijă la alimentația sa. Cum își detoxifiază organismul.

Anna Lesko este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. La 43 de ani, artista are mare grijă de corpul său și ori de câte ori simte că nu se simte bine în pielea sa, Anna Lesko ține o dietă de detoxifiere care o ajută să scape de kilogramele în plus.

În anul 2014, Anna Lesko a devenit mama unui băiețel, iar după naștere și-a dorit să scape de kilogramele în plus, așa că a apelat la o dietă simplă, dar care a dat rezultatele dorite.

Anna ține o dietă de detoxifiere care durează între cinci și 10 zile. Această dietă este una pe care o ține și Beyonce ori de câte ori simte că este nevoia.

Anna Lesko dieta
Ce dieta tine Anna Lesko[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cu cine își petrece Anna Lesko vacanța. Primele imagini cu presupusul ei iubit

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Frumoasa artistă a explicat în ce constă această dietă de detoxifiere.

„O dietă de detoxifiere a ficatului, care durează între 5 şi 10 zile. Se prepară din piper Cayenne, 2 linguri de miere, dar să fie naturală, 2 linguri de lămâie şi cât suporţi de la organism piper. Ingredientele se amestecă în 300 de mililitri de apă.

7-8 pahare pe zi sunt suficiente.

Am făcut-o de patru ori. Ori de câte ori simţi nevoia de mâncare, bei un pahar din ăsta. Se detoxifiază ficatul foarte bine. Dacă vrei, mai şi slăbeşti…”, a explicat Anna Lesko în cadrul unui interviu.

De mai mulți ani, Anna Lesko a renunțat la pâine și la alimentele grele.

Ce nu mănâncă Anna Lesko deloc

Anna Lesko încearcă să mănânce cât mai sănătos, fără să amestece foarte mult alimentele, având un regim bazat pe legume verzi și pește.

Citeste si: Ce tarif are Anna Lesko pentru un show de 45 de minute. Suma fabuloasă pe care trebuie să o scoată fanii din buzunare

Anna Lesko
Anna Lesko tine o dieta de detoxifiere[Sursa foto: Facebook]

Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocolli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe.

Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, a declarat Anna Lesko.

Gustările Annei sunt compuse din măsline pe care le stropește cu soia și puțină lămâie.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies