Ce este MIRACULOASA dieta OSHAWA si de ce este folosita inclusiv pentru vindecarea CANCERULUI

Ce este MIRACULOASA dieta OSHAWA si de ce este folosita inclusiv pentru vindecarea CANCERULUI
Ce este MIRACULOASA dieta OSHAWA si de ce este folosita inclusiv pentru vindecarea CANCERULUI

George Oshawa, pe numele său adevărat Yukikazu Sakurazawa este fondatorul dietei macrobiotice. Alimentaţia macrobiotică mai este denumită şi arta longevităţii şi a reîntineririi, deoarece dieta macrobiotică este de fapt un mod de viaţă, în armonie cu natura şi cu mediul. De-a lungul anilor, ea a fost folosită pentru a vindeca unele boli, inclusiv cancerul.

Dieta macrobiotică creată de George Oshawa se bazează pe conceptul oriental de energii complementare yin şi yang- două forţe opuse, dar complementare care guvernează toate aspectele vieţii. Pentru a menţine un echilibru natural şi armonia întregului corp, cele două energii trebuie să fie echilibrate, reinstaurarea acestui echilibru având ca efecte vindecarea, detoxifierea şi echilibrarea fluxurilor de energie din corp.

Oshawa a pus bazele unui sistem de dietă de 10 zile în care se consumă doar cereale Yang precum grâul, orezul, orzul, ovăzul, secara, meiul şi hrişca. Prelucrând aceste cereale la minim pentru a păstra

principiile active cât mai puternice, cura macrobiotică are efecte extraordinar de benefice asupra sănătăţii, cunoscut fiind faptul că însuşi George Oshawa s-a vindecat la vârsta de 19 ani de tuberculoză, folosindu-se de aceste principii ale dietei macrobiotice.

Dieta Oshawa se ţine timp de 10 zile şi poate fi reluată după o pauză de 3-5 zile. Aceasta dietă extraordinară este atât simplă cât şi puţin costisitoare.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies