Ce este Psiho-Dieta și câte kilograme poți slăbi în cel mai scurt timp

psiho dieta meniu
Ce este Psiho-Dieta și câte kilograme poți slăbi în cel mai scurt timp

Psiho-Dieta este una dintre puținele diete care își păstrează rezultatele și după ce nu o mai urmați. Însă știați câte kilograme puteți să slăbiți cu aceasta?

Aflați din rândurile următoare ce este mai exact Psiho-Dieta, dar și care sunt principiile de bază ale acestei diete. În plus, descoperiți și câte kilograme puteți să slăbiți, după ce veți urma această Psiho-Dietă.

 

Ce este Psiho- Dieta

Psiho-Dieta reprezintă metoda prin intermediul căreia, îți vei putea transforma corpul cu ajutorul minții, datorită faptului că îți poate reda puterea interioară de care ai nevoie.

În general, există impresia că doar alimentația și sportul intens pot duce către obținerea siluetei dorite de fiecare persoană în parte. Însă lucrurile nu stau chiar așa, iar procesul de slăbire are nevoie și de pregătirea minții.

Ținând cont de faptul că slăbirea este un proces care trebuie să înceapă inițial, din minte, pentru ca mai apoi să ne conducă corpul, abia în momentul în care vei începe să îți antrenezi mintea, rezultatele dorite își vor face simțită prezența și pe corpul fizic.

Atunci când avem ca obiectiv principal scăderea în greutate, corpul are nevoie de fapt să se odihnească, să se vindece și să se repare, astfel încât inflamația să fie redusă cât mai mult posibil. Sportul intens crește masa musculară și mărește procesul de inflamație din organism. Ori, când vine vorba despre un corp greoi, cu un strat de grăsime excesivă, din start acel organism are un nivel inflamatoriu ridicat.

Primul pas este scăderea inflamațiilor. Cum facem asta? Printr-o alimentație potrivită care are acest rol. Astfel, în timpul unui proces de slăbire în care facem sport intensiv se întâmplă următoarea contradicție: scădem inflamațiile.”, susține terapeutul în nutriție, Anca Alungulesei.

ce alimente se consuma in psiho dieta

Citeste si: Combinarea alimentelor pentru a slăbi. Ce trebuie să mănânci pentru a scapa de kilogramele în plus

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Care sunt principiile de baz ă ale Psiho-Dietei

Atunci când vine vorba despre Psiho-Dieta de slăbit, aceasta are la bază două mari principii, cel de auto-cunoaștere și cel de auto-explorare a minții și corpului.

Astfel, pentru a putea slăbi într-un mod inteligent, primul pas ține de faptul că trebuie să înțelegem și să schimbăm legătura care există între creierul nostru și mâncarea pe care o consumăm în mod normal, mai degrabă decât să încercăm să schimbăm tipul de mâncare din farfurie. Acesta este și un factor diferențiator în Psiho-Dietă, deoarece nu trebuie să ne concentrăm pe consumul de calorii.

Pe ceea ce ar trebui să ne concentrăm de fapt, sunt nutrienții necesari pentru organismul nostru, pentru ca acesta să susțină celulele, organele și procesele interne, începând din momentul

în care vor primi tot ceea ce au nevoie. Astfel, corpul va ajunge să ardă grăsimea corporală fără alt ajutor. Acesta este și motivul pentru care nu se recomandă sportul intens, ci mai degrabă odihnă din plin.

„Exercițiile fizice pot interfera cu obiectivul de a slăbi. Atunci când corpul se află sub stresul excesiv pe care exercițiul fizic intens îl pune pe corp, nivelul de cortizol crește determinând corpul să intre într-un tip de „blocaj”, ceea ce poate duce la incapacitatea de a arde excesul de grăsime.

Sportul este minunat pentru îmbunătățirea calității vieții și menținerea sănătății pe termen lung. Însă, nu este o condiție obligatorie pentru a reuși să scazi numărul de kilograme.”, explică Anca Alungulesei.

cate kilograme slabesc cu psiho dieta

Citeste si: Cu ce se mănâncă puiul. Ce beneficii are carnea de pasăre pentru organism

Odată ce veți începe această Psiho-Dietă, va trebui să țineți cont de anumite puncte importante legate de alimentele pe care le veți consuma, după cum urmează:

  • Mare atenție la carbohidraţi, pentru că se recomandă să fie consumate singure, nu în combinaţie cu alte alimente
  • Se recomandă să consumați mai multe grăsimi sănătoase bogate în omega 3, pentru că acestea vor asigura senzaţia de saţietate de care aveți nevoie, iar tentaţia va dispărea
  • La fiecare masă principală, se recomandă să consumați crudităţi, sub formă de salată
  • Consumați și probiotice (murături, borş, chefir etc.), pentru a vă uşura digestia
  • Încercați să înlocuiți alimentele care conțin zahăr și făină albă, cu altele care conțin alte alternative ale acestor ingrediente. Puteți alege variante din făină de migdale şi de cocos, iar în loc de zahăr să folosiți un îndulcitor natural

care sunt principiile psiho dietei

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: 6 Tendințe de machiaj în 2022. Cum să te machiezi ca să atragi toate privirile

 

Câte kilograme poți sl ă bi cu Psiho-Dieta

Persoanele care au apelat la Psiho-Dietă, au reușit să slăbească în doar 8 săptămâni între 7 și 10 kilograme. Diferența esențială dintre alte diete și Psiho-Dieta, ține de faptul că se va menține după ce o veți termina, fără nicio problemă și fără nicio altă dietă.

 „Abia când persoana se află într-un punct cât mai apropiat de greutatea optimă, ne putem gândi la sport intens. Până atunci, ne concentrăm pe celelalte aspecte esențiale care hrănesc auto-determinarea și care ne susțin și ne conduc către succes în acest proces. Dacă, de exemplu, vorbim despre o persoană care are de dat jos 30 de kg, este nevoie să se situeze sub limita de 10 kg pentru a se apuca de sport. Dacă vorbim despre o persoană care are de dat mai puțin de 10 kg, trebuie să se situeze sub limita de 4-5 kg.”, exemplifică terapeutul în nutriție, Anca Alungulesei.

ce este psiho dieta

Citeste si: Jennifer Lopez, secretele siluetei de invidiat! La 52 de ani, arată perfect!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cu ce se mănâncă puiul. Ce beneficii are carnea de pasăre pentru organism

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies