Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune!”

Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune!”
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune!”

Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu au avut parte de o întâmplare neplăcută în drum spre oi.

Geta Sterp este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online momente din viața sa, atât bune, cât și rele. De data aceasta, tânăra a avut parte de o întâmplare neplăcută, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Geta Sterp și soțul său, blocați în pădure, în timp ce se duceau la oi

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure
Geta Sterp și soțul său [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp pe rețelele de socializare, după ploaia zdravană de zilele trecute. „Îmi dă mari bătăi de cap.”

Fiica mamei Geta și soțul său, Sebastian Crăciunescu, au avut parte de o întâmplare neplăcută în timp ce se duceau la oi.

Mașina tinerilor s-a stricat, iar ei au fost nevoiți să o lase în pădure și să meargă pe jos pentru a căuta o pensiune, unde să se cazeze, urmând ca a doua zi să încerca socrii Getuței să repare mașina. Din păcate, însă, aceasta nu a mai putut fi reparată, iar Geta Sterp și soțul său au fost nevoiți să continue drumul cu mașina părinților lui Sebi.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Am plecat la munte, la oi... v- am spus într-un story zilele trecute, că merg. Aveam aproximativ 300 kg în maşină, era full (sare pentru oi, mâncare pentru câini, ciobani, sucuri, dulciuri etc). Oile sunt în Munții Ţarcu. Când am ajuns la Muntele Mic, la 2 km de asfalt, ni s-a stricat jeep-ul. Am încercat să îl reparăm... dar în zadar.

Se stricase maneta, a rămas pe liber...

nu puteam pune nici pe mic, nici pe mare! Sebi încerca toate posibilitățile...și cu picioarele.

Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune unde să stăm până veneau părinții lui Sebi. Ne-am făcut planul că poate tatăl soțului știe să îl repare și mergem cu el...

Socrii au ajuns în jur de ora 20, şi am zis ca e prea târziu să mai urcăm la oi, în condițiile în care pe drumul ăla nu am mai fost niciodată și nu puteam risca să mergem pe noapte...

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Jeep-ul l-am lăsat în pădure bagajele și am făcut planul ca mergem a doua zi de dimineață.

Aici se terminase fericirea. Am mers la jeep, s-a constatat din nou ca nu îl putem repara, am mutat toate bagajele în jeep-ul lui Sebi și a început aventura, am plecat spre oi.”, a povestit Geta Sterp pe InstaStory.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gabi Bădălău vorbește despre conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Ar trebui să fie o normalitate și să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Sfatul zilei 11 septembrie 2024. O zodie este sfătuită să mănânce sănătos

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies