Ce înseamnă frumusețea pentru Dana Săvuică? „Am ajuns la concluzia că înseamnă iubirea de sine! Sunt femeie, mă întrețin în fiecare zi.”

Ce înseamnă frumusețea pentru Dana Săvuică? „Am ajuns la concluzia că înseamnă iubirea de sine! Sunt femeie, mă întrețin în fiecare zi.”
Ce înseamnă frumusețea pentru Dana Săvuică? „Am ajuns la concluzia că înseamnă iubirea de sine! Sunt femeie, mă întrețin în fiecare zi.”

Fostul model a vorbit despre legătura dintre iubirea de sine și frumusețe.

Dana Săvuică a ajuns la vârsta de 54 de ani să arate într-o formă de invidiat. Femeia de afaceri este un simbol al frumuseții pentru multe femei de la noi din țară, reușind de-a lungul timpului să își păstreze forma fizică, naturalețea de care dă dovadă, dar și eleganța caracteristică.

Invitată în cadrul podcastului „Super oameni”, fostul model a vorbit despre frumusețe, explicând ce înseamnă pentru ea să fii frumos.

Dana Săvuică, legătura dintre frumusețe și iubirea de sine

Citește și: Dana Săvuică este o mamă norocoasă! Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale: „Ea este foarte matură. Îi merge mintea. Eu nu am știut că ea a trecut prin școală.”

Ce înseamnă frumusețea pentru Dana Săvuică?
Dana Săvuică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Dana Săvuică, despre cum își pot da femeile seama atunci când trebuie să pună punct unei relații: „Dacă vezi că ești într-o obișnuință, o rutină, timpul a trecut și că tu poate ai stat pe loc!”

Dana Săvuică a ajuns la maturitatea la care și-a dat seama că frumusețea înseamnă de fapt iubirea de sine, care te face să fii bun, frumos și luminos.

Frumusețea, am ajuns la concluzia că înseamnă iubirea de sine. Asta îți dă frumusețea aceea, care face ca ochii tăi să strălucească, să sclipească, să devină ca niște stele. Iubirea de sine care înseamnă bucuria de a trăi clipele așa cum îți dorești tu, că faci ceea ce îți place și ce te hrănește pe tine și sufletul din tine, îți dă această sclipire în ochi, îți dă zâmbetul autentic, real.

Ai bucuria de a-i lua celui cu care discuți mâinile în mâinile tale și îi transmiți din căldura ta, îl faci și pe el să zâmbească. Asta este frumusețea pentru mine
.”, a declarat femeia de afaceri.

Cum se întreține Dana Săvuică?

Ce înseamnă frumusețea pentru Dana Săvuică?
Dana Săvuică[Sursa foto: Instagram]

Pe lângă iubirea de sine, Dana Săvuică este foarte atentă la aspectul său fizic, apelând la diferite servicii, care o ajută să fie mereu impecabilă.

În rest, sunt femeie, mă întrețin în fiecare zi. Astăzi am fost la coafor, m-am gândit cu ce ruj să mă dau ca să arate bine buzele mele, astea sunt lucruri pe care le facem. Până la urmă, fiecare om este ca o statuetă, pe care atunci când te uiți la ea, să o admiri. Așa ne dorim cu toții, să fim admirați .”, a mai spus Dana Săvuică.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cine este Andra Măruță. „Cumva nu m-am lovit de lucrurile rele, pentru că există și aceste lucruri rele în meserie, pentru că l-am avut pe tata până la un moment dat.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies