Ce le-a zis Irisha lui Zanni și Sebastian după ce a fost eliminată de la Survivor România?! "O să le povestesc"

irisha eliminare survivor romania
Irisha a fost eliminată de la Survivor România, dar și-a luat la revedere de la Zanni și Sebastian

Irisha a părăsit Survivor România după ce a fost nominalizată cu șase voturi în consiliu. Ce spune fosta Faimoasă despre Zanni și Sebastian?

După eliminarea de la Survivor România, Irisha a dorit să-și ia rămas bun de la Zanni și Sebastian, chiar dacă a avut divergențe cu cei doi Faimoși din Republica Dominicană.

Ce le-a zis Irisha lui Zanni și Sebastian după ce a fost eliminată de la Survivor România

După ce Zanni a ieșit favoritul publicului în consiliul de duminică, 9 mai, Faimosul a propus-o spre eliminare pe Elena Marin, așa cum i-a obișnuit deja pe telespectatori.

Cu toate acestea, cea care a părăsit competiția a fost Irisha, dat fiind faptul că a primit cele mai puține voturi.

„Asta este. Am visat acest moment. S-a terminat, îmi pare rau, pentru că avem chestii de demonstrat pe traseu. Din punct de vedere social nu a fost să fie, nu ne-am înțeles, nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi. Am crescut în lumi diferite, gândim diferit.

Le-am zis băieților că orice ar fi îmi sunteți dragi. Survivor este experiența vieții mele.

Citeste si: Ștefan Ciuculescu și Cucu, noi conflicte la Survivor România!

irisha survivor romania
Irisha spune că experiența Survivor a învățat-o lucrurie esențiale în viață[Sursa foto: Instagram Irisha]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nu am crezut că pot fi copilul junglei, să trăiesc cu reptile și insecte.

Este cel mai tare proiect din viața mea. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect, îmi pare rău că plec acasă, dar asta e. O să le povestesc tuturor că Survivor e deosebit, afli lucruri noi despre tine. E altceva”, a declarat Irisha.

Citeste si: Andrada și Cazi au părăsit Puterea Dragostei, dar s-au ținut de cuvânt! Ce surpriză au foștii concurenți?

Irisha a mărturisit că a fost eliminată de la Survivor România din cauza certurilor pe care le-a avut cu Zanni și Sebastian, însă Faimoasa și-a luat rămas bun și de la cei doi colegi.

irisha survivor
Irisha a vorbit despre experiența Survivor după eliminare[Sursa foto: Instagram Irisha]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am zis că acum două săptămâni se nominaliza sportiv, acum se nominalizează pe social dintr-odată. Acum o săptămână au început băieții, Sebi și Zanni, Ralucuța, Ralucuța, nu știu ce conturi reglează ei și nu mă interesează. Faptul că nu sunt de acord cu ei sau nu halesc glumele lor de clasa 8-a îi face pe ei să creadă că am ceva cu ei. Nu, nu am nimic personal cu ei.

Asta e, m-au votat. Cel mai important e că nu e pe criterii sportiv, acolo e bine. Nu ne înțelegem verbal, asta e partea a doua. M-am așteptat, nu sunt șocată, încep să mă obișnuiesc, e a doua oară și sper să mă salveze publicului. Dacă mă salvează o să le fiu recunoscătoare, dacă plec, o să mă uit din exterior de acasă și o să le zic, fraierilor, că m-ați votat, acum nu mai are cine să aducă puncte, în spirit de glumă”, a mărturisit Irina Ceban care i-a îmbrățișat pe Zanni și pe Sebastian, fără să

mai țină cont de conflictele dintre ei din ultimele zile. Ea i-a luat în brațe pe amândoi, de față cu toată lumea.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

TOTUL despre cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021 | Focoasa brunetă a fost vedetă de televiziune!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies