Ce ne rezervă anul 2023?

Ce ne rezervă anul 2023?
Ce ne rezervă anul 2023?

Află din rândurile următoare ce ne rezervă anul 2023 din punct de vedere numerologic.

Noul an reprezintă pentru mulți dintre noi un nou început în cadrul căruia vrem să fim mai buni și să ajungem la cea mai bună versiune a noastră.

Acest lucru este posibil prin intermediul voinței, dar mai ține și de ceea ce ne rezervă anul respectiv pentru fiecare în parte.

În cadrul emisiunii „ WOW zodiac ”, difuzată pe canalul de YouTube „WOWNews”, numerologul Cristina Udrescu ne-a spus tot ce trebuie să știm despre anul 2023 din punct de vedere numerologic.

Cum va fi anul 2023 din punct de vedere numerologic

Citește și: Previziuni astrologice pentru anul 2023

Ce ne rezervă anul 2023?
Ce ne rezervă anul 2023?[Sursa foto: freepik]

Potrivit numerologului, anul 2023 corespunde numărului de vibrație 7.

Ne vom confrunta cu toții cu o schimbare destul de mare la nivel de conștiință și la cum ne simțim.

Numărul 7 este mai individualist, mai centrat pe sine. Anul ne va pune să ne uităm mai mult către noi înșine, să nu ne mai facem atât de multe proiecte cu ceilalți .”, spune specialistul în domeniu.

Din punct de vedere financiar, anul 2023 nu este un an deosebit de abundent, dar aduce o parte de câștiguri pentru cei care știu să fie chibzuiți.

Domeniile care vor fi favorizate în acest an sunt cele care țin de dezvoltarea personală. În aceste cazuri lucrurile vor lua un avânt pentru că la nivel general, oamenii vor căuta să se înțeleagă mai bine, să-și rezolve anumite temeri .”, spune specialistul în domeniu.

De asemenea, specialistul în numerologie susține că anul 2023 ne va pune față în față cu frica noastră cea mai mare.

Eu v-aș sfătui să nu vă fie frică și pur și simplu să tratați lucrurile spre beneficiul dumneavoastră .”, ne sfătuiește specialistul în numerologie.

O altă parte pozitivă a anului 2023 vine din domeniul inovațiilor. 

Poate să aducă foarte multe inovații, foarte multe soluții la probleme pe care omenirea le-a avut până acum. Anul are o dinamică destul de mare și este foarte frumos pentru că partea medicală este destul de bine văzută și inovativă. ”, a explicat specialistul în domeniu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum influențează cifra destinului parcursul nostru în noul an

Citește și: Semnificația cifrei 7 în numerologie

Ce ne rezervă anul 2023?
Ce ne rezervă anul 2023?[Sursa foto: freepik]

Cifra destinului se află printr-un calcul simplu în cadrul căruia adunăm toate numerele care compun data noastră de naștere, iar acestea se reduc până când ajungem la un număr de la 1 la 9.

Astfel, dacă data noastră de naștere este 25.02.1987 avem:

2+5+2+1+9+8+7= 34

3+4= 7, cifra destinului.

Cifra destinului 1

Cei cu cifra destinului 1 în anul 2023 vor avea foarte multe ocazii să facă bani, dar vor exista anumite tensiuni în relații.

Este un an care le aduce oportunități financiare.

Sfatul meu pentru ei este să ia lucrurile încetișor. Să nu se arunce în decizii pripite, să respire adânc și atunci vor reuși să rezolve lucrurile .”, spune specialistul în numerologie.  

Cifra destinului 2

Cei cu cifra destinului 2 au nevoie ca anul acesta să-și găsească drumul și să învețe să se pună pe primul loc.

Ei s-au simțit foarte bine anul trecut. Anul acesta nu mai au același elan, nu mai sunt printre preferații anului. Cea mai mare oportunitate pe care o au le va veni din generozitatea celorlalți .”, spune specialistul în numerologie.   

Cifra destinului 3

Potrivit specialistului în numerologie, celor care au cifra destinului 3 vor învăța în 2023 să fie liderii propriei vieți, își vor face ordine în viță, dar vor avea foarte mult de muncă.

Atenționarea pentru ei este să alterneze aceste momente de mare muncă, de mare implicare cu momentele de relaxare pentru că altfel riscă să se ducă într-o ușoară oboseală .”, spune specialistul în numerologie.  

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cifra destinului 4

Cei care au cifra destinului 4 trebuie să acorde o atenție mai mare la cheltuieli pentru că în anul 2023 vor apărea anumite cheltuieli neprevăzute pentru ei.

Sfatul meu pentru ei este să aibă puține rezerve, să fie mai economi ca să aibă de unde să scoată banii dacă este cazul .”, spune specialistul în numerologie.  

Cifra destinului 5

Persoanele cu cifra destinului 5 vor avea un an foarte bun, cea mai mare oportunitate pentru ei venind din zona socială.

5 este unul dintre numerele care se simt foarte bine și au un an destul de bun în 2023. O amenii îi vor ajuta foarte mult. Sfatul meu pentru ei ar fi să-și găsească echilibrul .”, spune specialistul în numerologie.  

Cifra destinului 6

Cei cu cifra destinului 6 vor avea în noul an ocazia să-și schimbe locul de muncă sau ocazia să avanseze în carieră.

Cifra destinului 7

Potrivit specialistului în numerologie, cei cu cifra destinului 7 sunt vedetele anului.

Sunt cei mai bine aspectați, iar anul acesta îi provoacă să iasă din zona de confort .”, spune specialistul în numerologie.  

Cifra destinului 8

Ce ne rezervă anul 2023?
Ce ne rezervă anul 2023?[Sursa foto: freepik]

Pentru cei cu cifra destinului 8 în 2023 familia va fi pe primul loc, iar ei trebuie să își asume lucruri și să nu se arunce cu capul înainte.

Cifra destinului 9

Pentru cei cu cifra destinului 9, anul2023 va fi unul armonios. Aceste persoane sunt sfătuite să îmbrățișeze schimbările.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Calitățile și defectele femeilor, în funcție de zodie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies