Semnificația cifrei 7 în numerologie

semnificatia cifrei 7 in numerologie
Semnificația cifrei 7 în numerologie

Semnificații în numerologie există una și una, în funcție de cifra aleasă. Însă știați care este mai exact semnificația cifrei 7?

Aflați din rândurile următoare care este mai exact semnificația cifrei 7, în numerologie. În plus, descoperiți și care este efectul cifrei 7, în combinație cu celelalte cifre din numerologie.

 

Semnificația cifrei 7 în numerologie

Atunci când vine vorba despre semnificația cifrei 7 în numerologie, aceasta este descrisă ca fiind cifra înțelepciunii, a spiritualității, dar și a talentului și a norocului, conform celor declarate de către numerologul Adriana Armanu.

„Numerele compuse se reduc la o singură cifră, asta reprezintă vibrația interioară, dacă ne referim strict la ziua de naștere. Dacă vorbim despre destin, acolo se adună cifră cu cifră, zi cu luna cu an.”, a menționat aceasta.

Vibrația interioară 1

Persoanele născute pe data de 1, 10, 19 sau 28 sunt persoane care au nevoie să strălucească.

Cu toate acestea, acestea au și o nevoie mai care decât ceilalți, de validare.

În combinație cu o persoană de vibrație interioară 7, 16 sau 25, vorbim despre un cuplu de revistă, imaginea de cuplu model, la care se uită toată lumea. Mare grijă însă, pentru că de obicei, în această combinație ei nu-și rezolvă problemele interioare și atunci e posibil ca relația, deși cu un mare potențial, să se oprească.”,

a declarat Adriana Armanu.

Vibrația interioară 2

Persoanele născute pe data de 2, 11 sau 20 sunt persoane foarte emoționale, care deseori se lasă conduse de emoție. Cu toate acestea, de menționat este și faptul că sunt persoane duale, care se bat cap în cap cu ceva din interiorul lor.

În combinație cu un 7 vorbim de un cuplu care cere maturizare ca să fie un cuplu de succes, care să fie o relație care să meargă mai departe.

Altfel se lovesc de probleme care arată cât de imaturi sunt și nu pot da mai departe cu relația.”, a menționat numerologul.

Vibrația interioară 3

Persoanele născute pe data de 3, 12, 21 sau 30 sunt persoane cu un spirit tânăr, care au inima de copil indiferent de vârstă. Chiar dacă au dat de un necaz cu o zi în urmă, următoarea zi reușesc să-l uite.

În relație cu un 7, vorbim despre un cuplu lider. Un cuplu însă în care poate apărea foarte ușor competiția între ei, în casa lor, între parteneri, dar și în raport cu ceilalți.”, a subliniat specialistul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

numerologie 2023
Semnificația cifrei 7 în numerologie[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Horoscopul Fecioarei pentru luna februarie 2023

Vibrația interioară 4

Persoanele născute pe data de 4, 13, 22 sau 31 sunt persoane   analitice, structurate, care deseori se regăsesc într-o situație destul de rigidă. Au tendința de a-i face pe ceilalți să creadă ca și ei și să le urmeze propriile convingeri.

În momentul în care asociem un 4 cu un 7, aici vorbim despre un cuplu cu un foarte mare potențial, chiar unul maestru, am putea să spunem, dar atenție! Cu două manifestări în extrem. Oamenii pot fi împreună și îngeri, dar pot fi și demoni ”, adăugat aceasta.

Vibrația interioară 5

Persoanele născute pe data de 5, 14 sau 23 sunt persoane pline de viață, aventuriere, dispuse întotdeauna să riște, să se joace și să arunce privirea la cei din jurul lor, la nevoie.

Împreună cu un 7, vorbim despre un cuplu de societate, foarte bine aspectate sunt călătoriile, prieteniile. Mare atenție la minciuni, aici, pentru că ei au o foarte mare predispoziție în acest cuplu, la minciuni, la tot felul de proiecții imaginare, despre relație, ceva ce nu are treabă cu relația.”, a enunțat Adriana Armanu.

Vibrația interioară 6

Persoanele născute pe data de 6, 15 sau 24 sunt persoane   devotate și foarte responsabile. De asemenea, au o structură bine stabilită de familiste, datorită faptului că au nevoie de cuib.

Împreună cu un 7 vorbim de un cuplu foarte stabil, de un cuplu însă care are nevoie de ceva structură.”, a subliniat aceasta.

horoscop kfetele azi
Semnificația cifrei 7 în numerologie[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Vibrația interioară 7

Persoanele născute pe data de 7, 16 sau 25 sunt persoane   foarte analitice, profunde. Cu toate acestea, din când în când simt nevoia să se retragă și să stea mai mult timp în interiorul lor.

Când adunăm doi de 7, vorbim de un cuplu unde se produce o foarte mare transformare, acolo lucrurile nu sunt în linie dreaptă niciodată.”, a notat numerologul.

Vibrația interioară 8

Persoanele născute pe data de 8, 17 sau 26 sunt persoane care sunt într-o continuă căutare de bani, statut și putere.

În momentul în care unim o astfel de persoană cu o persoană de vibrație 7, vorbim despre cel mai frumos potențial de familie, aici sunt oamenii care se armonizează foarte bine.”, a spus specialistul.

Vibrația interioară 9

Persoanele născute pe data de 9, 18 sau 27 sunt persoane care nu știu exact de unde știu anumite lucruri în viață, însă cu siguranță le știu.

În combinație cu un 7, vorbim despre un salt în evoluție, despre o creștere foarte mare pentru ambii parteneri, dar atenție că aici pot fi și relațiile karmice ”, a încheiat aceasta.

horoscop 2023
Semnificația cifrei 7 în numerologie[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Horoscopul Scorpionului pentru luna februarie 2023



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscopul Pestilor pentru luna februarie 2023

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies