Horoscopul Fecioarei pentru luna februarie 2023

Hroscopul Fecioarei pentru luna februarie 2023
Hroscopul Fecioarei pentru luna februarie 2023

Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta sau consultă profilul de personalitate al Fecioarei.

Previziunile horoscopului tău din februarie 2023 pentru Fecioară sunt aici: Nu contează ce părere ai despre Ziua Îndrăgostiților, va fi cu siguranță o lună epocal romantică pentru Fecioare. Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta sau consultă profilul de personalitate al Fecioarei. Pentru a citi previziunile lunare pentru un alt semn zodiacal, consultați horoscopul nostru complet pentru februarie 2023.

Horoscopul Fecioarei

Bine ai venit în februarie 2023, Fecioară. Nu contează dacă iubești Ziua Îndrăgostiților sau o urăști; această lună împrăștie praf de zână peste toată viața ta amoroasă. Așa că afecțiunea te așteaptă (ai fost avertizată). La sfârșitul lunii ianuarie, ai încercat să îți faci timp pentru relaxare după o lună destul de agitată. De la recuperarea întârzierilor la serviciu până la decomprimarea generală după sărbători, începutul de an este întotdeauna stresant.

Așa că atunci când duminică, 5 februarie, aduce o lună plină strălucitoare în îndrăznețul Leu, folosiți această luna ca o scuză pentru a sta în casă și a vă relaxa. Lunile pline pot duce la drame. Nu vă faceți griji; nu există nimic suspect în legătură cu această lună plină care să indice că vă va cauza probleme. Cu toate acestea, este o scuză excelentă pentru a refuza invitațiile la petreceri și pentru a prinde în schimb odihna mult-necesară.
Spune pur și simplu că astrologul tău insistă că ai nevoie de somn în timpul Lunii pline din Leu. Cartea ta de tarot corespunzătoare este pustnicul, Fecioară, așa că amintește-ți că ai nevoie de timp singur pentru a te reîncărca.

Hroscopul Fecioarei pentru luna februarie 2023
Hroscopul Fecioarei pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Mercur intra in Varsator

Tema grijii de sine continuă atunci când planeta ta guvernatoare, mesagerul Mercur, intră în Vărsător și în a 6-a ta Casă a Sănătății, sâmbătă, 11 februarie.

La fel cum astrologii nu ar trebui să promită bani, nici noi nu suntem doctori, așa că atunci când vorbim despre sănătate, aceasta cuprinde frumusețea, odihna și bunăstarea generală. Mulțumită lui Mercur comunicativ, acest tranzit te ajută să îți susții nevoile de bunăstare. Acest lucru poate însemna să lucrezi mai mult de acasă, să ceri mai multă atenție într-o relație sau să-ți extinzi sistemul de sprijin prin petrecerea mai mult timp cu prietenii. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Până acum, Ziua Îndrăgostiților a venit și a trecut. Cu toate acestea, odată ce soarele intră în Pești, sâmbătă, 18 februarie, stelele strălucesc în viața ta amoroasă. În următoarele săptămâni vă vedeți aprofundând parteneriatele. Desigur, nu există o rețetă prestabilită pentru acest lucru. Unele Fecioare vor consolida relațiile platonice și vor lua o pauză de la întâlniri.

Alții se vor trezi experimentând o intimitate din altă lume după sex, întâlniri minunate la cină și orgasme care le vor schimba viața.

Hroscopul Fecioarei pentru luna februarie 2023
Hroscopul Fecioarei pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

În special, duminică, 19 februarie, este epică pentru romantism, Fecioară. Cerul se înnegrește în această noapte cu o lună nouă în Pești. Deoarece lunile noi marchează începutul unui nou ciclu, această lunare vede viața ta amoroasă înălțându-se în orice direcție îți dorești.

Tot ce trebuie să știi cu adevărat este că stelele sunt de partea ta. Restul magiei depinde de tine. De asemenea, duminică, 19 februarie, iubitoarea Venus intră încrezătoare în Berbec. Cu romanticul Venus în Berbecul îndrăzneț, ți se reamintește că tu îți controlezi destinul romantic. Vrei să fii singur? Asumați-vă acest lucru. Vrei să te căsătorești? Spune-ți nevoile. Stelele se aliniază pentru a-ți oferi ceea ce îți dorești în această lună, Fecioară. Este treaba ta să te duci până la capăt. Ne vedem în martie.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citește și: Horoscopul Balantei pentru luna februarie 2023

Citește și: Horoscopul Gemenilor pentru luna februarie 2023

Citește și: Horoscopul Scorpionului pentru luna februarie 2023



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies