Horoscopul Balantei pentru luna februarie 2023

Horoscopul Balantei pentru luna februarie 2023
Horoscopul Balantei pentru luna februarie 2023

Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce ți se pregătește pentru anul acesta sau consultă profilul de personalitate al Balanței.

Previziunile Horoscopului tău din februarie 2023 pentru Balanță sunt aici: În ciuda unui început stresant, luna februarie se anunță a fi o lună epocal romantică pentru tine. Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce ți se pregătește pentru anul acesta sau consultă profilul de personalitate al Balanței. Pentru a citi previziunile lunare pentru un alt semn zodiacal, vezi horoscopul complet al lunii februarie 2023.

Horoscopul Balantei

Bine ai venit în februarie, Balanță. Ai reușit să treci de prima lună din 2023. La sfârșitul lunii ianuarie, planeta Uranus a devenit directă, însărcinându-vă să lucrați la echilibrul dintre viața profesională și cea privată. Nu ești singur dacă ești încă suprasolicitat, epuizat sau prea împrăștiat. Primele săptămâni ale unui nou an sunt stresante pentru orice semn zodiacal. O mulțime de iubire vine spre tine în această lună, așa că nu te agita, Balanță, dar există o dată de reținut de la început.

Vineri, 3 februarie, Ceres, "asteroidul îngrijirii", intră în retrogradare în semnul tău. În timp ce ești semnul parteneriatelor și adesea asociat cu dragostea și relațiile, ai nevoie și de independența ta. Când Ceres merge retrograd în semnul tău, sarcina ta este să te asiguri că nu ești înghițit de alții. Așadar, indiferent cât de fericite și sănătoase sunt relațiile tale romantice, asigură-te că îți faci timp pentru tine.

Horoscopul Balantei pentru luna februarie 2023
Horoscopul Balantei pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

S-ar putea să te trezești consumat de un interes amoros

Indiferent de statutul relației tale, conectarea cu prietenii de încredere este una dintre cele mai bune modalități de a cuceri un sentiment de sprijin separat de viața ta amoroasă. Duminică, 5 februarie, aduce o lună plină în Leu și în a 11-a ta Casă a Prieteniei. Petreceți acest weekend distrându-vă cu prietenii.

Este important să vă obișnuiți să vă programați timp pentru a hrăni relațiile platonice din viața voastră. Ești un semn de aer și poți fi înălțător uneori. Și, odată ce planeta mesageră Mercur intră în Vărsător și în Casa a 5-a a plăcerii, sâmbătă, 11 februarie, s-ar putea să te trezești consumat de un interes amoros. Acest tranzit te vede distrându-te flirtând, făcând sexting și simțindu-te ca un romantic fără speranță, chiar dacă detestă Ziua Îndrăgostiților.
Fie că te bucuri de compania unui partener pe termen lung, a unui prieten sau a unei îndrăgostite, amintește-ți să îl asculți și să nu domini total conversația, Balanță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscopul Balantei pentru luna februarie 2023
Horoscopul Balantei pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Sezonul dulce al Peștilor începe sâmbătă, 18 februarie, iar romantismul continuă să curgă. Peștii reprezinta un semn de apă intuitiv.

În timp ce soarele este în Pești, vă simțiți mai liber să vă exprimați deschis emoțiile. Ești guvernat de iubitul Venus și ești semnul parteneriatelor, dar chiar și Balanțele se pot lupta să comunice ceea ce simt. Folosește luna nouă în Pești de duminică, 19 februarie, pentru a spune cuiva că îți pasă. Este în regulă dacă ești singur, poate fi un prieten prețios sau un partener platonic. Dar sarcina ta este să dăruiești.
În timpul sezonului Pești, observați ce se întâmplă atunci când oferiți gratuit iubire (indiciu: ceilalți tind să vă răspundă reciproc). Ești, de asemenea, semnul echilibrului, Balanță, dar, uneori, trebuie să-ți amintești să dai pentru a primi.

La aceeași dată, duminică, 19 februarie, planeta ta guvernatoare, romantica Venus, intră în Berbec și în Casa a 7-a a parteneriatului. Acest tranzit este pe cât de drăguț pare. Împărtășirea emoțiilor tale îi încurajează pe ceilalți să facă același lucru. Și, ca urmare, fie că este vorba de cel mai bun prieten sau de partenerul tău, sfârșitul lunii februarie te vede foarte fericit în relațiile tale. Bucură-te, Balanță, și amintește-ți să continui să-i asculți pe ceilalți. Ne vedem luna viitoare. 

Citește și: Horoscopul Gemenilor pentru luna februarie 2023

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citește și: Horoscopul Scorpionului pentru luna februarie 2023

Citește și: Horoscopul Pestilor pentru luna februarie 2023

  



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies