Ce nu s-a văzut în spatele camerelor după ce Mirela Vaida a fost atacată

mirela vaida atacata in direct
Mirela Vaida a fost atacată în direct de către o femeie dezbrăcată

Incidentul petrecut în platoul Acces Direct a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră în timpul emisiunii.

Mirela Vaida a primit în ultima perioadă mai multe mesaje de amenințare din partea unei femei pe nume Magdalena Șerban. Nu se știe dacă cea cunoscută drept „criminala de la metrou” are legătură cu persoana care a și atacat-o în direct cu un pietroi.

Mirela Vaida a fost atacată în direct, cu o piatră

Femeia care a dorit să o atace pe Mirela Vaida în direct, a intrat prin spatele clădirii unde nimeni nu era atent la ce se petrecea.

“La Excelsior, acolo unde au loc filmările, sunt două intrări, cea principală – pe unde intră vedetele, invitații și cei mai mulți dintre angajați, dar și una prin spatele clădirii, care era folosită pentru accesul ‘aplaudacilor’ și nu numai. Femeia care a șocat, pur și simplu, cu apariția și gestul ei a intrat prin spate, acolo unde nu există paznic și a reușit să se strecoare fără să o vadă cineva.

Toată lumea era atentă și distrasă cu transmiterea emisiunii, în direct… O fracțiune de secundă a fost de ajuns”, a spus o persoană care s-a aflat de față atunci când s-a produs incidentul.

Citeste si: Edward Sanda și Cleopatra Stratan se căsătoresc! "Ne oficializăm..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

mirela vaida atac in direct
Mirela Vaida a fost atacată cu piatra în timpul emisiunii pe care o prezenta[Sursa foto: Fanatik.ro]

Un apel la 112 a fost format, iar echipajul de poliție a venit la locul cu pricina pentru a cerceta în ce condiții s-a produs altercația.

Citeste si: Yuri Tolochko, culturistul din Kazakhstan a divorțat de Margo, păpușa lui gonflabilă!

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și

o bucată de cărămidă. A fost imobilizată.

mirela vaida
atacul asupra Mirelei Vaida a fost unul cat se poate de real[Sursa foto: Fanatik.ro]

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

Autoarea a fost externata de la Obregia pe data de 12.03.2021, are diagnosticul de RETARD”, spune Poliția Capitalei.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mădălina de la Puterea Dragostei, mesaj surprinzător postat pe o pagină de socializare!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies