Ce nu trebuie să lipsească din geanta ta de plajă. Sfaturi pentru o zi relaxantă la malul mării

ce sa ai in geanta de plaja
ce sa ai in geanta de plaja

O zi la plajă este întotdeauna o oportunitate excelentă de relaxare și distracție, dar pentru a te asigura că totul decurge perfect, este esențial să ai geanta de plajă bine echipată. Află din acest articol ce nu trebuie să îți lipsească din geanta de plajă, pentru ca momentele pe care le petreci la malul mării, să fie cu adevărat frumoase și lipsite de griji.

În sezonul estival, poate cel mai relaxant moment este acela când ajungi pe plajă și te poți bucura de nisip, apă și soare. Totuși, este important ca o femeie să aibă tot ce este necesar, atunci când merge la plajă. Descoperă în rândurile de mai jos ce trebuie să conțină geanta ta de plajă, indiferent de locația pe care o alegi.

Protecție solară

Citește și: Sfaturi de frumusețe pentru adolescente. Cheia către un aspect impecabil!

geanta de plaja mare
geanta de plaja mare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce conține fondul de ten. Cum se alege corect nuanța

Cel mai important obiect din geanta de plajă este protecția solară, indiferent că alegi una sub formă de cremă sau spray. Alege o cremă cu un factor de protecție solară adecvat și nu uita să o folosești.

Prosop de plajă

geanta de plaja
geanta de plaja[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Fie că mergi la o plajă privată sau la una locală, este important să ai minim un prosop la tine, pentru a îl așeza pe șezlong sau nisip. De asemenea, este util și pentru a te usca, după o baie în mare.

Optează pentru un prosop care se usucă rapid și nu ocupă mult spațiu.

Accesorii electronice

Chiar dacă te poți relaxa cu o carte, accesoriile electronice pot fi și ele utile, pentru a îți umple timpul.  Așadar, asigură-te că nu rămâi fără baterie la telefon și pune în geanta de plajă o baterie externă și o pereche de căști.

Balsam de buze cu SPF

Nu doar cremele de corp sunt importante, deoarece și buzele trebuie să fie hidratate și protejate. Un balsam cu protecție solară va preveni uscarea și arderea acestora. Așadar, nu uita să adaugi în geanta de plajă acest produs.

O carte

Fie că alegi să mergi la plajă cu cei mici, cu prietenii, iubitul sau singură, este esențial să ai o carte la tine.

Cititul la plajă reprezintă o activitate foarte relaxantă, bucurându-te în același timp de o lectură bună, sunetul mării și soarele arzător.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Apă și gustări

Hidratarea este crucială în timpul expunerii la soare. Asigură-te că ai la tine o sticlă mare de apă. De asemenea, chiar dacă există un bar sau un restaurant pe plajă, este posibil să nu te încânte meniul sau să nu poți mânca o masă copioasă. De aceea, este esențial să ai în geanta de plajă câteva gustări, mai ales dacă mergi alături de copii.

Fructe proaspete, nuci, biscuiți integrali sau sandvișuri sunt perfecte pentru a-ți menține energia pe parcursul zilei.

Ochelari de soare și pălărie

ce sa ai la plaja
ce sa ai la plaja[Sursa foto: freepik]

Soarele poate fi extrem de nociv și nu trebuie să îți protejezi doar pielea, ci și ochii și capul, pentru a nu face insolație. O pălărie cu boruri largi te va proteja de insolație, iar ochelarii de soare cu protecție UV îți vor proteja ochii de radiațiile solare. Astfel, aceste accesorii nu doar că sunt frumoase și arată bine în combinație cu un costum de baie colorat, dar reprezintă și accesorii utile și vitale.

Produse de igienă personală

Este esențial să ai în orice geantă, mai ales în cea de plajă, produse de igienă personală. Astfel, nu uita să ai la tine șervețele umede, fiindcă sunt foarte utile mai ales atunci când te murdărești de nisip sau trebuie să mănânci. De asemenea, un dezinfectant pentru mâini este întotdeauna util, mai ales dacă nu ai acces la apă și săpun. Mai ales dacă stai până mai târziu la plajă, este posibil să te confrunți cu problema insectelor. Așadar, asigură-te că adaugi în geanta de plajă un spray împotriva insectelor.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cât de des se aplică SPF la plajă. Reguli pentru o protecție eficientă

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies