De câte ori pe săptămână poți merge la solar. Sfaturi utile pentru un bronz uniform

solar

solar

Află din acest articol de câte ori pe săptămână poți merge la solar, dar și sfaturi utile pentru a obține un bronz uniform.

Odată ce începe vara, toate doamnele își doresc să aibă un bronz frumos și deși nu este o metodă sănătoasă, unele persoane apelează la solar. Totuși, bronzul la solar este o opțiune facilă pentru cei care își doresc să aibă o piele colorată, pe tot parcursul anului. Unele persoane apelează la câteva ședințe de solar, doar înainte să meargă la plajă și să se expună la soare, pentru a diminua riscurile unor arsuri.

Indiferent de motivele pentru care folosești solarul, este bine să respecți câteva reguli. Descoperă în rândurile de mai jos  cât de des poți să mergi la solar, dar și ce trebuie să faci, pentru a te bucura de un bronz uniform și frumos.

De câte ori pe săptămână poți merge la solar

Citește și: La cât timp poți face duș după solar. Recomandări pentru un bronz uniform

sfaturi bronz solar
sfaturi bronz solar[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cele mai frumoase nuanțe de blond în 2024. Cum afli ce ți se potrivește

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Doamnele știu că orice rochie de vară arată mai bine pe o piele bronzată și de aceea multe recurg la ședințele de solar.

Indiferent cât de estetic este, trebuie să știm că acest proces poate fi mai perciulos chiar și decât expunerea directă la razele soarelui. Așadar, specialiștii recomandă să diminuăm pe cât se poate acest comportament. Dacă totuși este necesar și îți dorești să te bronzezi artificial, este bine de știut că nu trebuie să mergi mai des de 2-3 ori pe săptămână la solar. Este important să permiți pielii tale să se odihnească și să se regenereze între ședințe.
De asemenea, este esențial să monitorizezi timpul petrecut în solar pentru a preveni arsurile solare și alte probleme de sănătate ale pielii. În cazul în care îți dorești să fii bronzată la o anumită dată, trebuie să iei în considerare aceste aspecte și să te consulți și cu specialiștii de la salonul de bronzare.

Ce trebuie să faci când te duci la solar

bronz la solar
bronz la solar[Sursa foto: freepik]

Pentru a te asigura că obții un bronz uniform și că îți protejezi pielea, este important să respecți anumiți pași. Primul pas înainte să mergi la o ședință de solar este să îți exfoliezi pielea. Îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafața pielii va ajuta la obținerea unui bronz uniform. Poți folosi un scrub delicat, cu o zi înainte de ședința la solar. De asemenea, asigură-te că pielea ta este bine hidratată înainte de a merge la solar.

O piele uscată poate duce la un bronz neuniform și la iritații. În momentul în care ajungi șa ședința de bronzare, trebuie să fii foarte atent la minutele pe care le petreci în solar. Dacă ai pielea foarte deschisă, este recomandat să începi cu o ședință de 6 minute. Treptat, după ce pielea prinde culoare, poți crește timpul în care te expui în solar, însă întotdeauna sub îndrumarea specialistului.  În timpul ședinței, este recomandat să îți protejezi ochii și buzele de efectele nocive.
Așadar, poartă ochelarii de protecție speciali pentru solar, pe care îi vei găsi la salon și nu uita să aplici un balsam de buze cu protecție UV.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

 

Cu ce cremă e indicat să te dai la solar

crema bronzare solar
crema bronzare solar

Aplicarea unei creme adecvate înainte de ședința la solar este esențială pentru a proteja pielea și a obține un bronz uniform. Există creme pentru bronzare accelerată, ce conțin ingrediente care stimulează producția de melanină, ajutându-te să obții un bronz mai rapid și mai intens. Chiar dacă solarul oferă o expunere controlată la UV, este important să folosești o cremă cu un factor de protecție solară. Nu trebuie să îți faci griji că nu te mai bronzezi dacă folosești SPF, fiindcă acest produs îți va reda bronzul dorit, însă te va proteja împotriva radiațiilor UV și va ține arsurile departe.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cât de des se aplică SPF la plajă. Reguli pentru o protecție eficientă

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies