Ce obiceiuri să schimbi când simți că viaț trece pe lângă tine

Obiceiuri zilnice sanatoase
Ce obiceiuri să schimbi când simți că viaț trece pe lângă tine

Deseori ne plangem ca timpul trece mult prea repede si avem sentimentul ca viata trece pe langa noi.

Obiceiuri de schimbat cand simti ca viata trece pe langa tine. Deseori ne plangem ca timpul trece mult prea repede si avem sentimentul ca viata trece pe langa noi. Si fix atunci cand ne blamam stilul de viata, vine cineva si ne intreaba: “Si…ce ai facut azi?”. “Pai, mai nimic” raspundem noi. Doar asa ne dam seama ca noi suntem cele care lasa zilele sa treaca fara sa facem ceva concret.

Ajungem la sfarsit de zi si punem capul pe perna dar nu reusim sa zimbim gandind ca am avut o zi productive sau cu folos pentru sufletul nostru. Deseori ne irosim zilele din lipsa de motivatie, nu avem chef de absolut nimic si nu facem nimic pentru noi. Asadar, printre multe obiceiuri care par a fi relaxante la prima vedere, ar trebui sa ne gandim serios la inlocuirea lor, daca ne dorim sa avem o viata mai sanatoasa, mai productiva si mai implinita.

Cinci obiceiuri sănătoase

Citeste si: OARE ultimatumul o idee buna in relatia de cuplu? “Daca nu ma ceri in casatorie, ne despartim.”

Obiceiuri sanatoase

Citeste si: CITEȘTE: Ce să faci când te plictisești

Maraton de film si seriale/ Somn

Probabil ca tu gandesti ca serialele de seara sunt o metoda de relaxare fizica si psihica. Este momentul tau in care te destinzi si poate mai servesti si ceva delicios in timp ce urmaresti

povestea cu sufletul la gura. Realitatea insa este diferita. Cand ai nevoie de odihna, tu in realitate ai nevoie de somn. Este singura modalitate reala prin care iti poti odihni creierul si tempera emotiile, ca sa iti incepi apoi ziua cu energie. Fa-ti program de culcare la 11 in fiecare seara, poate chiar 10:30, daca reusesti, si vei descoperi un somn de calitate care iti va da multa energie pentru a doua zi.
Dupa o perioada de program, vei avea parte de un rezultat extrem de satisfacator.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Gandesc prea mult/ Actiune

Citeste si: DESCOPERĂ: În cât timp se eliberează certificatul de căsătorie

Nu zice nimeni sa nu gandesti, inainte de a actiona. Este extrem de important sa cantaresti situatia cu plusuri si minusuri inainte de a lua o decizie importanta pentru viata ta. Totusi, daca te afli in acea extrema in care esti un mare overthinker si gandesti pana in punctul in care nu mai actionezi, e timpul sa faci o schimbare. Lipsa de actiune genereaza deseori pierderea oportunitatilor in viata.

Nu iti doresti asta nu?

Timpul petrecut cu oameni toxici/ Timpul petrecut cu mentori

Posibil ca fix oamenii pe care ii iubesti cel mai mult sa fie cei care te trag in jos in viata, sau te incetinesc. Acum, nu prea ai cum sa renunti la propria ta mama ori la sora ta, nu-i asa? Ce poti insa este sa controlezi mai bine felul in care iti gestionezi relatia cu persoane care nu te ajuta sa cresti si sa cauti sa contruiesti alte relatii cu persoane care iti pot aduce o

anumita valoare. Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci pentru viata ta este sa iti gasesti un mentor, care sa iti ofere linii directoare ale vietii, astfel incat sa iti cresti calitatea vietii.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

5 obiceiuri sanatoase

Ma plang mereu/ Recunostinta

Suna usor sa fii victima si oamenii sa iti planga de mila. Astepti sa fii salvata. Si tot astepti. Si cam trece viata pe langa tine si in sfarsit iti dai si tu seama ca nu vine nimeni sa te salveze, tu esti cea care trebuie sa faca asta. In loc sa te plangi, ar trebui sa te concentrezi pe a-ti construi un plan care sa iti imbunatateasca viata si sa fii recunoscatoare pentru tot ceea ce ai si ceea ce ai realizat pana acum, tu cu propriile tale forte.

Citeste si: CITEȘTE: Metode de procesare a emotiilor si vindecarea traumelor

Citeste si: Comportamente care îți blochează fericirea și cum o poți recupera



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Oare ultimatumul o idee buna in relatia de cuplu? “Daca nu ma ceri in casatorie, ne despartim.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies