Ce rame de ochelari trebuie să aleagă blondele

Ce rame de ochelari se potrivesc blondelor
Ce rame de ochelari se potrivesc blondelor

Iată care sunt ramele de ochelari care le avantajează pe blonde.

Ochelarii fac parte din viața multor persoane, astfel că foarte multe doamne, în special, aleg o formă și o culoare de ochelari care să le avantajeze cât mai mult timp. Dacă trebuie să porți ochelari de vedere, aceștia sunt un aspect important pentru înfățișarea ta, iar alegerea formei, stilului și culorii devine crucială în maniera în care încep să te perceapă cei din jurul tău. Chiar dacă ai anumite preferințe, trebuie să știi că în funcție de culoarea părului, rama de la ochelari poate fi aleasă foarte ușor pentru a te pune în valoare.

Iată ce culoare trebuie să aibă rama ochelarilor dacă ești blondă.

Ce rame de ochelari se potrivesc blondelor

Citește și: Cele mai frumoase culori pentru living. Combinații de nuanțe care te binedispun

Ce rame de ochelari se potrivesc blondelor
Ce rame de ochelari se potrivesc blondelor[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cum să devii un model. Ce trebuie să cunoști dacă vrei să îmbrățișezi această carieră

Doamnele și domnișoarele blonde, cu fața ovală, sunt considerate perfecte din acest punct de vedere, astfel că i se potrivesc cam toate formele de rame. Cu toate acestea, în acest caz, poți opta pentru rame ușor mai late decât fața, care îți vor echilibra lungimea ei. Dacă părul tău este blond și ai tenul deschis la culoare, în momentul în care alegi rama ochelarilor tăi ar fi bine să optezi spre metale ușoare, gri deschis sau fără rame.

Dacă ai tenul rece, roz sau cenușiu, părul blond deschis, gri sau alb, atunci cea mai bună alegere pentru rama ta este să optezi spre negru, argintiu, albastru sau cafeniu. Dacă fața ta este în formă de diamant, iar părul este blond, scopul ca rama ochelarilor este să lărgească fruntea și bărbia, astfel că cel mai bine veți alege ochelari cu partea inferioară masivă pentru a va echilibra întreaga față, la fel, în culori închise sau rame de metal.
Nu doar culoarea părului este importantă, ci și forma feței, așa că blondele cu fața rectangulară trebuie să-și propună scurtarea și lărgirea marginilor maxilarului. Poți face acest lucru cu niște rame cu brațele late, care să acopere în întregime lungimea nasului, iar culoarea trebuie să fie neapărat una închisă.

Ce culori de rame nu trebuie să poarte blondele niciodată

Ce rame de ochelari se potrivesc blondelor
Ce rame de ochelari se potrivesc blondelor[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Chiar dacă preferințele voastre în materie de ochelari sunt diverse, trebuie să știți că există o serie de forme și culori care nu se potrivesc persoanelor blonde, iar pentru a arăta de fiecare dată cum își doresc, ar trebui să țină cont de ele. Dacă sunteți blondă și aveți fața în formă de pară, cel mai bine ar fi să evitați ramele masive în partea de jos și brațele joase, care ar atrage atenția asupra maxilarelor proeminente.

Blondele cu fața rotundă trebuie să evite ochelari cu ramă rotundă, astfel acestea le va șterge din calitățile feței. Ramele sunt elemente importante ce țin mai mult de estetică decât de  funcționalitate, așa că ele sunt potrivite în diferite combinații, însă o blondă trebuie să știe exact cum să armonizeze machiajul, ținuta, dar și noul accesoriu. O blondă ar trebui să se ferească de ramele în culori desprinse din roșu sau portocaliu, cum ar fi bronz, crem, coral, piersică, miere, auriu, portocaliu sau bej.
Dacă părul tău este foarte deschis la culoare, nu alege negru, pentru a nu se forma un contrast evident pe tenul tău. Totodată, nici culorile aprinse nu sunt potrivite pentru o blondă, așa că mai bine mergeți pe nuanțele metalului și cele de gri. Iată tot ce trebuie să știi despre ochelari, iar dacă urmează să faci o schimbare importantă în viața ta și dorești să fii mereu în tendințe, acest lucru este dat inclusiv de rama ochelarilor tăi, un accesoriu care poate părea banal la început. Cel mai important aspect atunci când vorbim de corpul nostru este încrederea, astfel că, de cele mai multe ori, ochelarii definesc mult mai bine anumite aspecte pe care vrem să le scoatem în evidență.  Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

Ce rame de ochelari se potrivesc blondelor
Ce rame de ochelari se potrivesc blondelor[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies