Cele mai frumoase culori pentru living. Combinații de nuanțe care te binedispun

Cele mai frumoase culori pentru living. Combinații de nuanțe care te binedispun
Cele mai frumoase culori pentru living

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre culorile ideale pentru living!

Alegerea culorilor pentru un living deosebit nu este un proces stresant, dacă ai câteva repere după care să te ghidezi. Află din rândurile următoare cum poți obține o cameră de zi modernă!

Top 3 cele mai frumoase combinații de culori pentru living

Albastru marin și auriu

Cele mai frumoase culori pentru living[Sursa foto: freepik]

Citește și: Negrul devine culoarea anului în vestimentație. De ce nu trebuie să-ți lipsească această culoare din garderobă

Un living cu nuanțe de albastru marin și auriu va oferi garantat o atmosferă elegantă și relaxantă. Astfel, alegerea unei canapele albastre poate adăuga o notă de culoare profundă și calmantă, în timp ce pereții albastru marin și alb pot crea un fundal rafinat și luminos. Detaliile aurii, precum ramele pentru tablouri, măsuța de cafea sau chiar lustra, pot aduce un aer luxuriant în încăpere, accentuând frumusețea nuanțelor albastre.

Cu alte cuvinte, această combinație de nuanțe pentru living poate crea un spațiu cu un aer de rafinament și eleganță.

Crem și roz trandafiriu

Cele mai frumoase culori pentru living[Sursa foto: freepik]

Nuanțele de crem și roz trandafiriu sunt perfecte pentru un living cu o atmosferă delicată și relaxantă. O canapea roz poate fi piesa de mobilier statement, deoarece adaugă o notă de feminitate și căldură. Pereții albi sau crem pot completa această paletă cromatică, oferind mai multă lumină camerei de zi.

Detaliile aurii sau în nuanțe deschise pot fi folosite pentru masa de cafea, fotolii și vaze deoarece oferă o strălucire aparte.

Verde măsliniu și roz pudrat

Cele mai frumoase culori pentru living[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cum asortezi culoarea anului 2024. Peach Fuzz transmite calmitate si senzualitate

Combinația de verde măsliniu și roz pudrat oferă un aer proaspătă în încăpere. O canapea roz este ideală pentru living, în timp ce pereții verzi măsliniu deschis pot crea un aer inspirat din natură. Adăugarea unor detalii negre sau în nuanțe de crem pot oferi un contrast subtil și echilibrat. De asemenea, câteva plante pot completa acest decor, aducând viață și prospețime în încăpere. Mai mult decât atât, ele ajută la purificarea aerului și la îmbunătățirea stării de spirit.

Cum să le folosești într-o cameră de zi modernă

Cele mai frumoase culori pentru living[Sursa foto: freepik]

Detaliile arhitecturale și tavanul din living pot fi folosite pentru a mări spațiul. Astfel, în loc să optați pentru un tavan alb, puteți explora o varietate de culori, materiale și texturi pentru a da o notă mai aparte camerei de zi. Puteți avea în vedere vopsirea, folosirea de materiale diverse sau chiar aplicarea de tapet pe tavan, pentru a adăuga mai multă profunzime living-ului. 

Cu toate că se spune că nu ar trebui vopsită întreaga casă într-o singură culoare, oamenii pot avea acest lucru în vedere. Pentru a nu avea un aspect monoton, fiecare se poate juca cu decorațiuni în nuanțe armonioase și interesante.

Cele mai frumoase culori pentru living[Sursa foto: freepik]

3 nuanțe care NU se potrivesc în living

Maro

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Una dintre nuanțele care nu se potrivesc într-un living este maro. Deși nuanța bej este versatilă, maro poate îngrădi și poate da senzația de încărcare și întunecare a spațiului, mai ales într-o cameră orientată spre nord unde lumina naturală este limitată. Pentru a adăuga vitalitate și a evita o senzație de sufocare, designerii sugerează tonuri de albastru închis sau culoarea ceaiului închis.

Negru

Cele mai frumoase culori pentru living[Sursa foto: freepik]

O altă nuanță care nu funcționează într-un living este negru. Deși poate fi o opțiune atractivă în anumite contexte, folosirea excesivă poate face ca spațiul să devină copleșitor și intimidant. Așadar, este recomandat să nu folosiți negru pe toți pereții camerei de zi, deoarece poate face încăperea să pară mică, întunecată și lipsită de viață.

Galben

Cele mai frumoase culori pentru living[Sursa foto: freepik]

Galbenul este o culoare care trebuie evitată în camera de zi. Culoarea respectivă poate copleși, dând impresia de murdărie în încăpere.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum asortezi culoarea anului 2024. Peach Fuzz transmite calmitate si senzualitate

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies