Cum asortezi culoarea anului 2024. Peach Fuzz transmite calmitate si senzualitate

cum asorteziculoarea anului 2024
Cum asortezi culoarea anului 2024

Cum asortezi culoarea anului 2024. Peach Fuzz transmite calmitate si senzualitate Se pare că în anul 2024, culoarea care va predomina în garderoba noastră este Peach Fuzz. Însă știați cum puteți asorta această culoare?

Aflați din rândurile următoare ce a transmis Institutul Pantone despre culoarea anului 2024, dar și cum puteți asorta cât mai bine în acest an.

 

Cum asortezi culoarea Peach Fuzz

Culoarea anului 2024 este Peach Fuzz. Așadar, în garderoba noastră va predomina această nuanță deschisă, asemănătoare cu o piersică, nuanță cremoasă care vă aduce aminte întotdeauna de o petală delicată de floare, însă în ciuda faptului că până acum au predominat alte nuanțe, și aceasta se va combina perfect În garderoba noastră.

Se pare că este o nuanță care pune accentul cel mai mult pe starea de bine și de calmitate, exprimând o energie pozitivă indiferent de locul în care o veți purta, însă de asemenea nuanța emană optimism. Este o culoare caldă, care se poate include atât în ceea ce privește accesoriile, nuanțele neutre, cât și cu cele contrastante.

Culoarea anului 2024 se poate asorta de minune și cu accesoriile

Așadar, indiferent de faptul că veți alege o eșarfă, o geantă, o curea, o pălărie sau o altfel de bijuterie, care au această nuanță predominantă în anul 2024, cu siguranță veți ajuta ținuta pe care o aveți cu un plus de culoare, dat fiind faptul că aceste accesorii în această nuanță anului pot înveseli orice ținută aleasă, însă de asemenea pot adăuga și un punct de interes ținutei, în general.

Cu alte cuvinte, bijuteriile de aur sau cele din aur roz, vor completa perfect o ținută în care se află și articole vestimentare de nuanța Peach Fuzz.

Culoarea anului 2024 se poate asorta de minune și cu nuanțele neutre

Indiferent de faptul că veți purta articole vestimentare în această nuanță a anului 2024, de menționat este faptul că o puteți combina de minune și cu alte articole vestimentare care au culori neutre pentru a crea ținute în ton cu moda, însă totodată fără să existe prea mult efort în acest sens.

Puteți accentua o ținută în nuanțe neutre cu accente din această culoare de Peach Fuzz, fie că veți alege un top, un palton, sau o pereche de pantaloni în această nuanță. De asemenea, albul este cel care se potrivește de minune cu Peach Fuzz, motiv pentru care ar trebui să adăugați în garderobă, o cămașă albă, o pereche de pantaloni albi, sau chiar o fustă de culoare Peach Fuzz. Nu trebuie să uităm nici de jachetele în această nuanță care se pot purta de minune peste o rochie albă simplă, pentru a adăuga un plus de culoare, dar și deținutele care
pot avea în alcătuirea lor bej, caramel sau bronz, care se potrivesc de minune cu Peach Fuzz.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: 6 lucruri despre machiaj pe care le-am descoperit în 2023

pantone culoarea anului 2024
Cum asortezi culoarea anului 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Stilul eclectic în design-ul vestimentar. 5 piese care se combină perfect

Culoarea anul 2024 se poate asorta de minune și în ținutele monocrom

Astfel, dacă nu veți dori să aveți alte nuanțe neutre sau orice alt tip de culoare în ținuta pe care o abordați, puteți afla și faptul că o ținută îndrăzneață, dar care să se afle în tendințe, este reprezentată și de articolele vestimentare care se învârt în aceeași culoare de Peach Fuzz, însă sunt fie mai deschise fie mai inchise, cu alte cuvinte, veți avea ținute monocrom.

Diferența în acest sens este legată de nuanțe și de tonurile diferite alese pentru ținutele respective, ceea ce vă lasă liberă alegerea texturilor, dar și a țesăturilor, în funcție de evenimentul la care urmează să participați.

Culoarea anului 2024 se poate asorta de minune și cu nuanțele contrastante

Nu în ultimul rând, bineînțeles că această nuanță pastel poate alcătui o ținută de minune dacă este combinată și cu nuanțe contrastante, precum albastru intens, verde smarald, dar și violetul vibrant, astfel încât nuanța anului 2024 să iasă în evidență cât mai frumos cu putință.

culoarea anului 2024
Cum asortezi culoarea anului 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

 

Ce spune Institutul Pantone despre culoarea anului 2024

Institutul Pantone a menționat faptul că o singură nuanță poate îndeplini culoarea anului 2024, aceasta fiind descrisă ca fiind o nuanță de portocaliu roz, destul de blândă și caldă, dar bineînțeles și confortabilă, care transmite emoții și te face să te simți cât mai bine în pielea ta, nuanța fiind de Peach Fuzz.

" În căutarea unei nuanțe care răspunde dorinței noastre înnăscute de apropiere și conexiune, am ales o culoare strălucitoare, plină de căldură și eleganță modernă. O nuanță care rezonează cu compasiunea, oferă o îmbrățișare tactilă și leagă fără efort tânărul cu atemporalul", a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone, într-un comunicat de presă.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

care este culoarea anului 2024
Cum asortezi culoarea anului 2024[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Stilul eclectic în design-ul vestimentar. 5 piese care se combină perfect

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies