Ce regrete are Andreea Ibacka. Care sunt lucrurile de care își dorește să se bucure acum: „Nu conștientizezi cât de repede trece timpul.”

Ce regrete are Andreea Ibacka. Care sunt lucrurile de care își dorește să se bucure acum: „Nu conștientizezi cât de repede trece timpul.”
Ce regrete are Andreea Ibacka. Care sunt lucrurile de care își dorește să se bucure acum: „Nu conștientizezi cât de repede trece timpul.”

Andreea Ibacka a vorbit despre lucrurile pe care și-ar dori să le facă de acum înainte mult mai des.

Andreea Ibacka a avut momente când a conștientizat că valurile tinereții nu au reușit să o facă se bucure de anumite lucruri așa cum și-ar fi dorit.

Ce și-a propus Andreea Ibacka să facă săptămânal

Citește și: „Nu o mai suport! Am chemat pe cineva să vină să o ia, dar nu vrea să plece!” Ce a spus Cabral despre soția sa, după 12 ani de căsnicie

Andreea Ibacka
Andreea Ibacka[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Trebuie să-i plătesc cu aceeași monedă. Câțiva ani de aici înainte!” Andreea Ibacka, mărturisiri neașteptate despre relația cu Cabral! Ce plan are blondina?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Ibacka a povestit, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, despre faptul că a avut până acum câteva conștientizări pe care nu ar putea să le numească chiar regrete, însă de multe ori nu s-a bucurat de momente așa cum

și-ar fi dorit. Andreea a mai spus că este conectată foarte mult de familie și nu ar putea părăsi vreodată țara. Își dorește să petreacă mai mult timp alături de bunici și și-a propus să îi viziteze cât mai des.

  „Nu pot să le spun regrete, dar cumva, fiind foarte tânăr, poate nu conștientizezi cât de repede trece timpul, poate mă bucuram altfel, mai conectată de anumite momente la care mă gândesc acum.

Eu sunt foarte atașată de familia mea și de aceea niciodată n-aș putea să mă mut din țară, că eu nu pot să plec fără mama, tata, bunica, cățel, purcel și așa ma departe. Încerc acum să mă țin de o treabă care nu prea îmi iese, să îmi vizitez bunicii, pentru că ei sunt aici, în București, la 5 minute, mi-aș dori să petrec cât mai mult timp alături de ei și să petreacă copiii mei cât mai mult alături de ei.
Aș vrea să mă bucur cât mai mult de treaba asta, cu putință.”,
a povestit Andreea Ibacka.

Când a conștientizat Andreea Ibacka că trebuie să prioritizeze familia

Andreea și Cabral
Andreea și Cabral[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

În urmă cu ceva timp, Andreea Ibacka a povestit, în cadrul altui interviu, cum și-a întemeiat o familie alături de Cabral și cum a ajuns să își facă alte priorități. 

„Aveam 22 de ani când l-am cunoscut pe Cabral. Mi-a mâncat tinerețea. El avea 30, l-am lăsat să trăiască, o să-i zic asta la bătrânețe. La 30, doar prin prisma faptului că nu aveam copii, am început să accelerăm puțin treaba asta.

Pur și simplu am făcut o recapitulare, am prioritizat familia, ceea ce nu făcusem. Cumva s-a întâmplat când am fost pregătită eu. A fost un decalaj de planuri prin prisma diferenței de vârstă. Eu duc la grădiniță acum, iar părinții mei aveau 40 de ani când am dat BAC-ul.”, a povestit Andreea Ibacka.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Am făcut o recapitulare, am prioritizat familia, ceea ce nu făcusem!” Când l-a cunoscut Andreea Ibacka pe soțul ei, Cabral, și cum s-a hotărât că trebuie să devină mamă

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies