Ce rezervă astrele pentru horoscopul chinezesc din 25 martie 2022. Iepurele va avea rezultate pe măsura așteptărilor

horoscop chinezesc 25 martie 2022
Ce rezervă astrele pentru horoscopul chinezesc din 25 martie 2022. Iepurele va avea rezultate pe măsura așteptărilor

Consultă horoscopul chinezesc al zilei de 25 martie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unui semn chinezesc sunt ghidați de gelozie.

Horoscopul chinezesc al zilei de  25 martie 2022  oferă câteva descrieri generale. În această zi își pot face apariția conflicte neașteptate. Vor avea loc câteva investiții pe termen lung, însă anumiți nativi nu reușesc nici să facă economii. Situațiile tensionate vor fi rezolvate cu calm.

Horoscopul oferă previziuni pentru nativii zodiilor: Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine şi Mistreț.

 

Horoscop chinezesc 25 martie 2022- Şobolan

Nativii guvernați de semnul Șobolanului ar trebui să evite pe cât posibil conflictele, din care sunt conștienți că nu au cum să mai iasă. Este mai bine să stai la locul tău și să nu te implici în discuții din care ai putea ieși destul de șifonat.

Nu vă pierdeți încrederea în voi.

Horoscop chinezesc 25 martie 2022- Bivol

Nativii care se află sub semnul Bivolului, tind să cheltuie prea mulți bani și să nu țină cont de absolut nimic, atunci când este vorba de o persoană dragă. Însă încercați să vă gândiți și la propria persoană. Atenție la conflictele care pot apărea pe parcursul zilei.

Horoscop chinezesc 25 martie 2022- Tigru

Nativii semnului Tigru își vor cere drepturile care li se cuvin, însă fără să fie amenințători. Ai depus un efort destul de mare pentru a merita acești bani și îți dorești să intri în posesia lor cât mai repede. Aveți grijă totodată, atunci când îi veți avea, să nu îi cheltuiți prea repede.

horoscop zilnic kfetele

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul zilnic din 25 martie 2022. O zodie va dori să se retragă

Horoscop chinezesc 25 martie 2022- Iepure

Nativii care se află sub guvernarea semnului de Iepure, vor rămâne concentrați, iar rezultatele vor fi pe măsură. Însă munca vă va ajuta întotdeauna să ajungeți acolo unde v-ați propus.

Nu vă lăsați afectat de vorbele celor din jur și nu dați niciun pas înapoi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Horoscopul chinezesc din 25 martie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop chinezesc 25 martie 2022 – Dragon

Nativii guvernați de semnul Dragonului sunt sfătuiți să comunice din ce în ce mai mult, dar să se ferească totodată de posibilele tensiuni. Obișnuiți să fiți o persoană înțepată de anumite persoane, însă nu trebuie să cedați. Capul sus și mergeți înainte.

Horoscop chinezesc 25 martie 2022- Şarpe

Nativii care se află sub semnul Șarpelui, vor fi ghidați de gelozie astăzi, ceea ce poate duce la stricarea liniștii în cuplu.

Acordați mai multă atenție la comportamentul celor din jur. Fiți mai blând cu voi și încercați să lăsați deoparte gândurile negative care vă pot acapara.

horoscop azi

Citeste si: Ce îl enervează pe bărbatul LEU. Ce îi scoate din minți pe acești nativi

Horoscop chinezesc 25 martie 2022- Cal

Nativii semnului Cal, vor avea parte de beneficii neașteptate, odată cu schimbarea locului de muncă. Profitați din plin de aceste oportunități și continuați să munciți la fel ca până acum. Nu vă strică anumite economii în plus, pentru perioadele mai puțin favorabile.

Horoscop chinezesc 25 martie 2022- Capră

Nativii care se află sub guvernarea semnului Capră, vor fi nevoiți să facă anumite cheltuieli neprevăzute. Oricât de mult v-ați dori să faceți câteva economii, tot nu veți reușiți, pentru că aveți prea multe lucruri de cumpărat. Veți redecora casa, lucru ce va duce la și mai multe cheltuieli.

Horoscop chinezesc 25 martie 2022- Maimuţă

Nativii guvernați de semnul Maimuță, vor trăi anumite tensiuni și conflicte. Însă datorită tactului și calmității de care veți da dovadă, veți reușit cu ușurință să depășiți astfel de momente. Nu acordați atenție vorbelor celor din jur și rămâneți la starea de bine pe care o aveți.

horoscop zilnic dragoste

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce prevede horoscopul chinezesc pentru 23 martie 2022. Mistreţul poate avea o surpriză plăcută

Horoscop chinezesc 25 martie 2022- Cocoş

Nativii care se află sub semnul Cocoșului, sunt gata să sacrifice totul pentru persoana iubită. A venit momentul să faceți anumite compromisuri care vă vor ajuta relația să evolueze în bine. Veți dori să petreceți mai mult timp cu persoana iubită, pentru că totul să fie bine în continuare.

Horoscop chinezesc 25 martie 2022- Câine

Nativii semnului Câine au buzunarele puțin cam goale. Nu este cazul să vă gândiți la un împrumut, ci încercați să fiți mai chibzuit în ceea ce privesc cheltuielile. În cele din urmă vei reuși să ieși la liman și să rezolvi această problemă.

Horoscop chinezesc 25 martie 2022- Mistreţ

Nativii care se află sub guvernarea semnului de Mistreț va oferi astăzi foarte multe sfaturi persoanelor din jurul lor. Nu ar strica totuși, dacă veți urma și voi aceste sfaturi pe care le tot oferiți. Acordați atenție la sentimentele voastre și fiți mai fericit.

horoscop chinezesc

Citeste si: Ce prevede horoscopul zilnic pentru 23 martie 2022. O zodie o să aibă multe discuţii cu familia

 

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul chinezesc şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce îl enervează pe bărbatul LEU. Ce îi scoate din minți pe acești nativi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies