Ce să nu faci înainte de a te tatua

ce sa nu faci inainte de tatuaj
Ce să nu faci înainte de a te tatua

Mulți dintre noi avem câteodată un impuls de a merge în secunda doi să ne facem un tatuaj. Însă este aceasta oare o alegere bună?

Pentru a ne bucura de un tatuaj bine făcut, care să dureze toată viața și să fie în același timp și pe placul nostru, va trebuie să ținem cont de anumite lucruri înainte. Aflați ce să nu faceți înainte de a vă tatua, din rândurile următoare.

Citeste si: CITEȘTE: Idei de tatuaje pe încheietura mâinii pentru fete

Ce să nu faci înainte de a te tatua

Nu te grăbi

Nu trebuie să apelezi la primul instinct, atunci când vine vorba de un tatuaj care îți va rămâne toată viața. Există o mare diferență între un tatuaj făcut responsabil și cu un anumit motiv și un tatuaj făcut după o ieșire cu prietenii.

Înainte să iei o decizie, gândește-te foarte bine, găsește un salon, dar și un artist care să se priceapă. O decizie nu se ia într-o zi sau două, ci pe o perioadă mai lungă de timp. Dacă peste un timp mai lung, vei avea aceeași hotărâre în legătură cu modelul pe care îl vrei, atunci fă-ți tatuajul. Însă dacă nu mai ești de aceeași părere, gândește-te la alt model sau renunță la idee.
 

Nu te lăsa impresionat de prețul mic

Nu toate tatuajele care au un preț scăzut sunt și bine făcute. Nu în toate cazurile, bineînțeles, dar în majoritatea se aplică. Dacă vei găsi un artist care face anumite tatuaje la un preț mic, dar și alții care fac aceleași tatuaje însă la un preț mai ridicat, trebuie să te gândești de două ori înainte să alegi artistul.

În cazul în care vei pica la un artist nepriceput, vei avea de suferit pe viitor, din simplul fapt că întregul echipament al unui artist de tatuaje este scump. Prin urmare, optează pentru un tatuaj la un preț pe măsura procesului, dar și pe măsura așteptărilor, pentru că îl vei avea pentru tot restul vieții.

modele de tatuaje

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Lino Golden și-a șters tatuajul cu Andra Ghinea? Ce a făcut artistul după ce blondina s-a fotografiat cu nou iubit: „Niște greșeli”

Nu merge pe ideea „merge și așa”

În momentul în care vei alege zona în care îți vei face tatuajul, trebuie să știi că respectivul model ales trebuie să se muleze exact pe mușchii tăi, pentru a se vedea cât mai natural.

Dacă un model frumos este ruinat de o plasare complet nereușită pe corp, tatuajul nu va ieși așa cum trebuie. Prin urmare, înainte să te tatuezi, comunică cu artistul și spune-i dacă zona aleasă este potrivită sau nu. Nu merge pe ideea „merge și-așa”, pentru că vei avea acel tatuaj pentru multă vreme, deci trebuie arate și bine.

Nu alege un tatuaj de dimensiuni mici cu multe detalii

Dacă îți dorești un tatuaj are să dețină anumite detalii, trebuie să te gândești că trebuie să fie unul de dimensiuni mai mari, pentru că în acest caz, detaliile se vor vedea mult mai bine și mai clar. Prin urmare, nu alege un tatuaj mic, dar care să conțină și multe detalii, pentru că rezultatul nu va fi unul pe placul tău. Pur și simplu nu va arăta bine, iar în plus, odată cu înaintarea în vârstă, la aceste mici tatuaje se vor întrepătrunde liniile, culorile se pot amesteca, iar calitatea se va duce ușor, ușor.

pot sa consum alcool inainte de tatuaj

Citeste si: 3 lucruri pe care sa NU le faci vara daca ai tatuaje, conform unui dermatolog

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Primul sosit, nu trebuie să fie primul servit

Chiar dacă poți căuta pe internet diverse modele de tatuaje, există unele care se vor repeta și pe care majoritatea persoanelor decid să și le facă. Prin urmare, caută mai multe modele și mai diversificate. Poți căuta și prin reviste, de exemplu la cele care se află în saloanele de tatuaje. Dacă îți dorești un model mai creativ, revistele artiștilor din saloane sunt pline de modele creative. În schimb, dacă îți dorești un model mai original, nu pe care îl au majoritatea persoanelor, va trebui să cauți puțin mai mult, pentru a nu te mulțumi cu primul văzut, primul ales.

Nu consuma alcool

Dacă te-ai hotărât să îți faci un tatuaj, nu ai voie să consumi alcool înainte de a-l face. În caz contrar, odată ce alcoolul a ajuns în sânge, va îngreuna întregul proces de tatuare. Prin urmare, atât pentru tine, cât și pentru tatuator va deveni mult mai greu să reușească tatuarea.

tatuaje mari sau tatuaje mici

Citeste si: Lora a făcut o schimbare majoră în viața ei! Fanii de pe Instagram au felicitat-o imediat la aflarea veștii



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Lora a făcut o schimbare majoră în viața ei! Fanii de pe Instagram au felicitat-o imediat la aflarea veștii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies