Ce să porți ca să ai NOROC în DRAGOSTE. Care este secretul?

obiecte care aduc noroc in dragoste
Ce să porți ca să ai NOROC în DRAGOSTE. Care este secretul?

Află ce obiecte îți pot aduce noroc în dragoste.

Dacă simți că dragostea te ocolește și oricât ai încerca să te deschizi în fața unui potențial partener, efectul este invers, te poți folosi de anumite obiecte pentru a atrage energiile iubirii asupra ta.

Ce să porți ca să ai noroc în dragoste

Obiecte din argint

Lănțișoarele din argint, însoțite de un pandantiv în formă de pești sau delfini, pot atrage energiile dragostei asupra ta, mai ales dacă ești născut sub semnul zodiei Pești.

Poartă cu încredere un astfel de accesoriu și vei vedea că poți atrage potențiali parteneri ca un magnet.

Bijuterii cu piatră roșie

Dacă îți dorești să atragi dragostea în viața ta, ar trebui să achiziționezi o bijuterie cu piatră portocalie sau roșie. Pandantivul trebuie să fie sub formă de soare sau stea, acesta te va ajuta să atragi energiile iubirii, mai ales dacă faci parte dintre nativii din zodia Berbec.

Citeste si: CITEȘTE: 9 sfaturi despre cum poți avea o relație sau căsnicie fericită

Bijuterii sau brelocuri metalice

Dacă ești născut sub semnul Taurului, obiectul care va atrage dragostea în viața ta este metalul, de aceea ar trebui să porți în permanență o bijuterie metalică sau un breloc atașat la chei.

obiecte care aduc noroc in dragoste

Genți sau portofele cu păsări

 

Dacă ești născut sub semnul Gemenilor, ar trebui să porți o geantă sau un portofel cu imprimeuri care ilustrează o pasăre. În acest fel, vei atrage dragostea în viața ta și partenerul potrivit îți va ieși în cale.

Citeste si: CITEȘTE: Cum depășești o DEZAMĂGIRE în dragoste

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Accesorii cu animale marine

Dacă ești născut sub semnul Racului, vei putea atrage dragostea în viața ta cu ajutorul brățărilor din argint și pandantivelor care ilustrează animale marine. De asemenea, perlele sunt obiectele care vor aduce energiile iubirii în viața ta.

Citeste si: CITEȘTE: Ponturi pentru o relație minunată. Dacă faceţi aceste lucruri, veţi fi fericiţi!

Pandantive din aur cu pisici 

Pentru nativii din zodia Leu, pisicile sunt simbolul iubirii, de aceea ar trebui purtate sub orice formă posibilă. Poți alege un pandantiv în formă de pisică, pe care să îl porți la gât sau un tricou cu un astfel de imprimeu. De asemenea, aurul atrage iubirea în viața unui leu.

Cercei cu fructe

Pentru Fecioare, cerceii în formă de fructe sunt accesoriile care vor atrage energiile iubirii. O pereche de cercei în formă de cireșe sau de măr îți vor deschide drumul către dragoste.

În cazul în care nu ești adepta acestui model de cercei, poți alege un breloc cu pietre.

cum sa am noroc in dragoste

Citeste si: CITEȘTE: Ce este si cum funcționează o relație deschisă sau “open relationship”. Vedete care au relații deschise

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Talismanul în formă de pasăre

 

În cazul Balanțelor, talismanul care atrage iubirea va ilustra o rândunică sau un porumbel. Poartă o astfel de bijuterie la gât și te vei trezi cu partenerul dorit la ușă într-o zi.

Inele în formă de șarpe

În cazul nativilor Scorpioni, inelele care ilustrează șerpi vor atrage energiile dragostei. Dacă nu vi se potrivsc însă, puteți tine aceste obiecte într-un buzunar secret, în geantă.

Citeste si: Triangularea, tactica de manipulare: Posibil sa o experimentezi fara sa iti dai seama!

 

Unghii sau pandantive strălucitoare

În cazul Săgetătorilor, gliterul este elementul care atrage energiile iubirii. Fie că alegeți o manichiură sidefată, un tricou cu paiete sau un pandantiv plin de sclipici, fiți sigure că unul dintre aceste elemente vă va aduce în cale partenerului potrivit.

Citeste si: Intrebari non-intruzive, dar importante, de pus la primele intalniri cu un potential partener

Pietre prețioase

În ceea ce privește Capricornii, inelele sau brățările cu pietre prețioase sunt elementele care atrag energiile dragostei. Dacă simți că traversezi o perioadă dificilă din acest punct de vedere, alege o brățară prețioasă cu detalii corai sau roz.

Citeste si: CITEȘTE: Cum să-l faci să se îndrăgostească de tine. Reguli esențiale



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce înseamnă când visezi păduchi. Visele în care apar paduchi prevestesc bunăstare, bogăție și mulți bani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies