Ce se întâmplă dacă pui o linguriță de zahăr în mașina de spălat. Trucul pe care multe gospodine îl folosesc

Trucul pe care multe gospodine îl folosesc
Trucul pe care multe gospodine îl folosesc

Dacă adaugi o linguriță de zahăr în mașina de spălat poți scăpa de o problemă cu care multe persoane se confruntă. Gospodinele se folosesc de acest truc util de multă vreme.

Iată care este trucul pe care multe gospodine îl folosesc și ce se întâmplă dacă pui o linguriță de zahăr în mașina de spălat.

Citește și: Rețeta de piftie de porc. Cum prepară Cătălin Scărlătescu acest preparat

O linguriță de zahăr în mașina de spălat poate face minuni pentru hainele tale

Dacă îți dorești ca hainele să nu se deterioreze din cauza spălării, este important să respecți mai mulți pași înainte de a da drumul unui program la mașina de spălat.

Este indicat să sortezi rufele după culori, dar și să selectezi detergentul și programul de spălare indicat pentru fiecare material.

Chiar și așa, se întâmplă de multe ori să faci totul ca la carte, dar să vezi că hainele își pierd din intensitatea culorilor. Pentru această problemă există coloranți pentru țesături, pe care îi găsiți în comerț, dar nu sunt tot timpul în locuința noastră.

Poți apela la un truc mult mai ieftin și la îndemâna oricui. Un ingredient la care nu te-ai fi gândit îți poate salva hainele de la a-și pierde intensitatea culorilor.

Un produs pe care îl ai în bucătărie este soluția de care ai nevoie pentru a păstra culoarea hainelor. Este vorba de zahăr. Trucul e unul vechi, dar care este foarte utilizat de gospodine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Trebuie să pui o linguriță de zahăr în sertarul mașinii de spălat și să selectezi programul de clătire

Dacă există posibilitatea să existe o cantitatea de haine mai mare, atunci poți pune mai multe lingurițe de zahăr. Rezultatele vor fi surprinzătoare!

Citește și: Cât timp se fierbe piftia. Care este secretul pentru o închegare rapidă

Trucul pe care multe gospodine îl folosesc
Trucul pe care multe gospodine îl folosesc[Sursa foto: pexels]

Alte trucuri utile pe care le poți folosi atunci când speli haine

Gospodinele pricepute au și alte soluții pentru a salva hainele de la decolorare. Acestea se bazează tot pe ingrediente care există în bucătăria ta și nu ai nevoie neapărat de soluții din comerț.

Dacă adaugi sare în mașina de spălat, hainele vor fi strălucitoare și își vor păstra culoarea.

Mai mult, acest ingredient te poate ajuta să scapi chiar și de petele foarte dure, precum cele de ulei.

Oțetul, poate fi un dezinfectant foarte bun pentru hainele tale. Elimină bacteriile, neutralizează mirosurile neplăcute, îngrijește fibrele și reduce urmele de săpun de pe țesătură.

Citește și: Rețetă de Brioșe Red Velvet de Crăciun. Vei impresiona toți invitații!

Trucul pe care multe gospodine îl folosesc
Trucul pe care multe gospodine îl folosesc[Sursa foto: pexels]

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Rețetă de Fursecuri cu ciocolată și nuci (pecan). Un deliciu pentru iubitorii de nuci!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies