Ce se întâmplă dacă pui un dop de plută în frigider. Rezultatul este uimitor

Ce se întâmplă dacă pui dopurile de plută în frigider
Ce se întâmplă dacă pui dopurile de plută în frigider

După ce vei afla despre acest truc nu vei mai arunca dopurile de plută. Ele pot fi un real ajutor și cu siguranță vei apela mult mai des la ele. Iată ce se întâmplă dacă pui un dop de plută în frigider și la ce treburi de prin casă de mai pot ajuta.

Dopurile vechi de plută pot fi un real ajutor pentru gospodărie. Există o mulțime de trucuri care îți pot ușura munca. Ca de exemplu, dacă pui un dop de plută în frigider mirosurile neplăcute vor dispărea. În momentul în care scoți dopul de sticla de vin, spală-l, iar apoi lasă-l la uscat. 

Pune dopurile de plută în frigider

Ce se întâmplă dacă pui dopurile de plută în frigider
Ce se întâmplă dacă pui dopurile de plută în frigider[Sursa foto: PixaBay]

Dopurile vechi de plută pot fi un real ajutor pentru gospodărie. Există o mulțime de trucuri care îți pot ușura munca. Ca de exemplu, dacă pui un dop de plută în frigider mirosurile neplăcute vor dispărea. 

Ulterior, îmbiba-l în uleiul pe care îl preferi și lasă-l să absoarbă pentru o perioadă de timp o nouă aromă. Următorul pas este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să îl așezi într-un recipient mic și să îl lași într-un loc mai retras, în frigider.

Cu siguranță o să ai parte de un miros foarte frumos.

După ce deschideți sticla de vin, ar trebui să vă obișnuiți să puneți dopul în congelator imediat după ce ați desfăcut vinul. Prin plasarea dopului în frigider, îl veți contracta astfel încât să fie mai ușor să îl introduceți înapoi în sticlă după ce ați terminat. 

Citeste si: Cât timp se poate păstra ciorba la frigider. Ce greșeală fac gospodinele

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dopul de plută, care este păstrat la frigider, poate fi refolosit la sticlele de vin. De multe ori după ce deschidem o sticlă de băutură alcoolică ne este foarte greu să punem dopul de plută la loc, deoarece acesta se dilatează.

Dacă ați trecut prin asta, puteți lăsa dopul de plută la frigider cât timp beți vin, iar la final, puneți înapoi dopul de plută la sticlă.

O să fie mult mai ușor să îl puneți la loc.

Cum scapi de zgârieturile de pe podea

Dopurile de plută mai pot fi folosite pentru a preveni zgârieturile de pe parchetul din casa ta. Se taie dopul în bucăți subțiri și se fixează pe partea inferioară a picioarelor scaunelor cu ajutorul unui lipici special pentru lemn. În așa fel scaunele nu vor mai zgâria podeaua.

Dopurile de plută sunt cu adevărat un ajutor și cu siguranță nu te-ai gândit cât de benefice pot fi în locuința ta.

Citeste si: Cum poți să dezgheți rapid carnea. Un truc care te scapă de așteptat

Citeste si: Cum scăpăm de mirosul din coșul de gunoi. Care este trucul cu absorbante

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies