Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ghimbir? ASTA sigur nu ştiai despre rădăcina parfumată

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ghimbir? ASTA sigur nu ştiai despre rădăcina parfumată
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ghimbir? ASTA sigur nu ştiai despre rădăcina parfumată

Ghimbirul are o mulţime de proprietăţi care te ajută să fii sănătos şi în formă. Iată ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ghimbir în fiecare zi, timp de o luna.

1. Se reduce colesterolul şi scade riscul bolilor cardiovasculare

Studii medicale scot la iveală faptul că două grame de pudra de ghimbir pe zi scad glicemia, rezultatele fiind vizibile după trei luni de consum. Un alt studiu a relevat faptul că trei grame de pudra de ghimbir pe zi, timp de 45 de zile, contribuie la reducerea colesterolului.

2.

Se îmbunătăţeşte funcţionarea creierului

La un studiu la care au participat femei de vârstă mijlocie s-a constatat faptul că antioxidanţii din ghimbir au ameliorat declinul cognitiv, inclusiv cel cauzat de Alzheimer.

3. Se ameliorează problemele digestive

Ghimbirul stimulează producţia de salivă şi calmează tulburările digestive. 1,2 grame de pudra de ghimbir pe zi, înainte de masă, contribuie la reducerea indigestiilor cu până la 15%.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Veste proastă pentru un milion de bugetari. Anunţul Finanţelor despre îngheţarea salariilor în 2019

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies