Ghimbirul are o mulţime de proprietăţi care te ajută să fii sănătos şi în formă. Iată ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ghimbir în fiecare zi, timp de o luna.
Cum să păstrezi ghimbirul proaspăt mai mult timp
Ghimbirul are o mulţime de beneficii pentru sănătate aşa că nu ar trebui să lipsească sub nicio bucătărie. Tocmai de aceea este important să depozitezi bine dacă vrei să-l foloseşti proaspăt fie într-o reţeta sau chiar sub formă de cea. Atunci când îl depozitezi în mod corespunzător poate rămâne proaspăt timp de mai multe săptămâni. Iar când nu o faci cum trebuie, în numai câteva zile ghimbirul tău se usucă şi îşi pierde din savoare şi din caracteristicile sale unice.
Cumpără inteligent
Primul pas pentru păstrarea unui ghimbir de calitate este să ştii cum să alegi cel mai bun produs. Selectează ghimbirul cu o coajă mătăsoasă, cu o textura fermă şi care pare mai greu decât mărimea să. Evita bucăţile moi, încreţite sau care par mucegăite.
citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>