Ghimbirul are o mulţime de proprietăţi care te ajută să fii sănătos şi în formă. Iată ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ghimbir în fiecare zi, timp de o luna.
Cea mai bună modalitate de depozitare a ghimbirului
Pune ghimbirul întreg, necojit într-o pungă de plastic resigilabila, din care ai scos aerul şi bagă-l în frigider. Dacă ai tăiat o bucată din ghibir, asigura-te că este uscat ştergându-l cu un şerveţel din hârtie înainte de a-l pune în pungă.
Dacă ghimbirul este decojit îl poţi depozita la fel însă ar trebui să ştii că nu se va păstra proaspăt la fel de mult.
Cum să cultivi ghimbir în casă
Condimentul perfect pentru creşterea în casă este ghimbirul. Iubeşte parţial soarele, nu necesită eforturi prea mari de îngrijire, poţi folosi o părticică din el şi restul îl laşi în sol pentru a continuă să crească. Şi, mai presus de toate, este delicios.
citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>