Ce spune Ema Uta despre susținerea dintre femei și motivul pentru care nu sunt unite în societate. „Eu cred cu tărie că noi ar trebui să luăm exemplu de la bărbați.”

Ce spune Ema Uta despre susținerea dintre femei și motivul pentru care nu sunt unite în societate. „Eu cred cu tărie că noi ar trebui să luăm exemplu de la bărbați.”
Ce spune Ema Uta despre susținerea dintre femei și motivul pentru care nu sunt unite în societate. „Eu cred cu tărie că noi ar trebui să luăm exemplu de la bărbați.”

Ema Uta a vorbit despre cum se susțin femeile în societate una pe cealaltă și unde ar trebui să luăm exemplul bărbaților.

Ema Uta, cunoscutul make-up artist, care este înconjurat adesea de vedete și de nume mari din această lume, a vorbit despre un subiect sensibil, dar adevărat, în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici. Rețelele de socializare scot la iveală numeroase caractere, iar acest lucru a putut să observe și Ema, prin comentariile de la diferite postări pe care femeile și le fac una alteia.

A ajuns la concluzia că trebuie să se tragă un semnal de alarmă mai ales pentru faptul că femeile nu mai sunt deloc unite între ele, contrar bărbaților care ei nu se jignesc pe rețelele de socializare sau nu râd de problemele celorlalți din online.  „Vreau să spun că femeile au început să nu mai fie unite absolut deloc. Nici nu știu să mă rezum la vorbit diplomat sau să fiu eu cu adevărat.
Mi se pare că nu sunt unite absolut deloc și ar trebui să se tragă un semnal de alarmă pentru noi, femeile. Dacă ești atentă la ce se întâmplă în online, dacă te uiți în comentarii, n-o să vezi niciodată bărbații care fac mișto de alți bărbați sau să se apuce să comenteze. O să vezi femei care fac mișto sau care fac glumițe, batjocoresc altă femeie. Sau problema altei femei.
E foarte grav.”,
a povestit Ema Uta.

De ce crede Ema Uta că ar trebui ca femeile să ia exemplul bărbaților

Citește și: Ce a învățat Ema Uta din dezamăgirile avute în relații? „Pentru mine a fost o provocare. Nu te bucura prea mult atunci când ești pe nori pentru că poți să cazi foarte puternic.”

Ema Uta
Ema Uta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”

Ema Uta mai este de părere că femeile ar trebui să ia exemplul bărbaților, deoarece a observat în numeroase situații, atunci când aceștia au o problemă, cum se susțin, se acoperă între ei, se protejează și chiar se mint, dar, deși și

nu este normal asta, cu toate acestea niciodată un bărbat nu își lasă prietenul la greu.  „Eu cred cu tărie că noi ar trebui să luăm exemplu de la bărbați. Ai observat că bărbații când sunt la ananghie, o problemă, un necaz, o supărare, despărțire, sunt ca o sectă? Se adună, se cheamă, se pun la masă, 5,6,7,8, nu contează, se acoperă între ei, se protejează, mint unul pentru celălalt.
Nu contează iubita, soția, ei sunt uniți. Noi, femeile, ne atacăm între noi. „L-a pierdut pe ăla, a făcut asta”, nu este ok așa ceva.”,
a mai spus Ema Uta.

Citește și: Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt- stirilekanald.ro

Ema Uta
Ema Uta[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies