Ce spune Jean de la Craiova despre geloziile din familie. Care sunt limitele artistului: “Avem și noi o barieră.”

Ce spune Jean de la Craiova despre geloziile din familie. Care sunt limitele artistului: “Avem și noi o barieră.”
Ce spune Jean de la Craiova despre geloziile din familie. Care sunt limitele artistului: “Avem și noi o barieră.”

Jean de la Craiova a vorbit despre geloziile soției sale cu privire la persoanele din jur.

Jean de la Craiova, îndrăgitul și cunoscutul artist, are o carieră de succes și este prezent de fiecare dată la evenimentele private pe care le onorează, dar și la emisiuni televizate și show-uri, acolo unde reușește mereu să facă atmosferă. Totdeauna cu zâmbetul pe buze și cu glume în orice situație din jurul lui, artistul știe foarte bine să delimiteze viața personala de cea profesională și are câteva bariere pe care și le impune.

Atunci când nu este pe scenă, artistul se implică și în viața de familie și încearcă mereu să își surprindă soția, chiar din spusele lui, astfel că nu ezită inclusiv să intre în bucătărie și să pregătească anumite feluri de mâncare pentru ea.

Mai este soția lui Jean de la Craiova geloasă pe artist?

Citește și: Cum se descurcă Jean de la Craiova în bucătărie. Artistul a mărturisit cum este surprins de soție de cele mai multe ori când vine acasă: “A fost o nebunie.”

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra lui timp de 10 ani: „Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia.”

Invitat în cadrul emisiunii Petrecem în familie, moderată de Mirela Vaida, artistul a spus că soția lui nu mai este geloasă, deoarece știe ce are la ușă, iar chiar dacă el vrea să insinueze

sau se ascundă ceva, partenera de viață este singura persoană pe care nu poate să o păcălească. Este de fiecare dată atent în tot ceea ce face și unde merge și evită să se pună în fața unor situații neplăcute. Chiar dacă uneori oferă impresia de anumite situații sau este mai petrecăreț la anumite evenimente, face acest lucru pentru a nu fi rece în fața oamenilor, dar are o barieră foarte bine pusă, de care nu trece niciodată.
Viața artistică oferă posibilitatea de a cunoaște diferite persoane, însă Jean de la Craiova este mereu atent la oamenii importanți din viața lui.  “Cu gelozia, a trecut chestia asta pentru că știe ce are la ușă. Chiar dacă vreau să insinuez, să mint sau să ascund, cred că este singura persoană pe care nu pot să o păcălesc. Știind că întotdeauna trebuie să fiu atent la ceea ce fac și unde merg și sunt un om cu picioarele pe pământ și cuviincios, evit.
Dau eu tentații și dau impresia că… Dar familia e familie și hai să ne oprim. Avem și noi o barieră. Trebuie să fie frumos, că dacă ești rece…”,
a povestit Jean de la Craiova.

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra: „Mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. I-am zis că vin de la Electrecord!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV: "Au tras în picioarele mele după program"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cine este și câți ani are Selen Domaç, actrița care da viață personajului Ayten, fosta iubita a lui Orhan, din serialul „Totul pentru familia mea”! Iată cum arăta aceasta în urmă cu un deceniu

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies