Ce spune Mădălin Ionescu despre fructele de sezon. Prezentatorul TV, supărat pe ceva ce i-a atras atenția. „Cât o să mai acceptăm?”

Ce spune Mădălin Ionescu despre fructele de sezon. Prezentatorul TV, supărat pe ceva ce i-a atras atenția. „Cât o să mai acceptăm?”
Ce spune Mădălin Ionescu despre fructele de sezon. Prezentatorul TV, supărat pe ceva ce i-a atras atenția. „Cât o să mai acceptăm?”

Mădălin Ionescu a vorbit despre fructele de sezon și ce anume a observant prezentatorul TV la ele.

Mădălin Ionescu, cunoscutul prezentator TV este mereu activ pe rețelele de socializare, acolo unde vorbește despre diferite subiecte. De această dată, a bordat subiectul fructelor regăsite în piață și în magazine și supărat fiind pe ceea ce a observat, acesta s-a gândit să împărtășească câteva idei.  “De ani de zile acceptăm aceste mizerii. De ani de zile acceptăm ca aceste produse să stea pe rafturi, sunt tot felul de denumiri pompoase sau un marketing fals.

De la pepene, la vinete de import, chestii BIO, între ghilimele. Pentru că știți, eu și Cristina suntem primii care am luat acele aparate și am testat piața arătând că foarte multe dintre produsele Bio nu au nicio legătură cu chestia asta, că sunt pline de pesticide, de nitrați, de tot felul de compoziții chimice. Cât o să mai acceptăm? Am mâncat în afară, am mâncat în Franța, o să-mi spuneți că de ce nu mă duc acolo.
Nu este despre asta. Pentru că voi le mâncați, voi acceptați chestiile astea. Am mâncat fructe. Aveau gust, aveau arome, aromele naturale cu care ne-am obișnuit la un moment dat. Toate aveau gust, toate aveau miros, toate aveau acea incredibilă savoare a naturaleții, pe care în România nu o mai găsești. Trebuie să cauți cu lumânarea care să aibă gust de fruct. Ți-e teamă să mănânci pepene, ți-e teamă să mai mănânci struguri, și ăia au gust de carton.”,
a spus Mădălin Ionescu.

Ce spune Mădălin Ionescu despre fructele din magazine

Citește și: Mădălin Ionescu, imagini de după furtuna din Otopeni. Cum arată curtea prezentatorului TV. „Mi-e și frică să intru în casă.”

Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Ce spune Cristina Șișcanu despre persoanele care trăiesc pentru validarea celor din jur. „Gura lumii nu mai contează absolut deloc.”

Mădălin Ionescu a mai spus și faptul că este o reală problemă cea a fructelor pline de pesticide și chimicale și nu mai găsești nicăieri în țară un loc unde să poți să le mănânci pentru gustul lor.

Acesta a mai spus că o vină o poartă și comercianții, prin produsele pe care le comercializează cumpărătorilor.  “Nu mai știi unde să te duci și ce să găsești pentru că acceptăm toate produsele pe care ni le trimiteți din afară. Nu reușim să mâncăm hrană ca lumea și acceptăm la nesfârșit lucrurile astea. Până când? Nu încurajăm producătorii autohtoni, îi chinuim. Au niște spații mici la unii mari retaileri, în rest, produse din afară.
Nu poți să mai mănânci un fruct calumea. Le cauți prin piețe, le mai găsești, e adevărat.  Cât mai toleram? Să nu poți mânca un fruct în țara asta, vara sau într-un sezon. Nu avem infrastructura necesară, habar nu avem de unde să le luăm, ori nu ne informăm  sau nu ne interesează. O vină o au și comercianții.”
, a mai spus Mădălin Ionescu.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cristina Șișcanu, anunț important pe rețelele de socializare! „Eu produc foarte mult conținut! E un volum destul de mare de muncă și am nevoie de ajutor.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți! „În această Gală, părăsește Casa iubirii...” Aflați ce reacții se vor stârni și ce se va întâmpla duminică, 8 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies