Mădălin Ionescu, imagini de după furtuna din Otopeni. Cum arată curtea prezentatorului TV. „Mi-e și frică să intru în casă.”

Mădălin Ionescu, imagini de după furtuna din Otopeni. Cum arată curtea prezentatorului TV. „Mi-e și frică să intru în casă.”
Mădălin Ionescu, imagini de după furtuna din Otopeni. Cum arată curtea prezentatorului TV. „Mi-e și frică să intru în casă.”

Mădălin Ionescu a făcut un filmuleț prin care a arătat ce s-a întâmplat în curtea lui după furtuna de ieri.

Toată țara a fost învăluită de un val de caniculă insuportabil, iar lumea și-a dorit în ultimele zile să vadă câțiva stropi de ploaie pentru a se răcori. Furtunile răzlețe de ieri au făcut ravagii în unele zone, iar Mădălin Ionescu a postat un filmuleț pe rețelele de socializare pentru a arăta oamenilor cum și-a găsit casa și curtea când s-a întors după furtună. Acesta a primit un filmuleț de la vecini, în care o bucată de tablă a zburat printre casele lor, rămânând prinsă de acoperișul casei de alături. 

„A fost o furtună incredibilă, inimaginabil aici, în Otopeni. M-au sunat vecinii că o bucată de tablă s-a desprins, a zburat pe deasupra caselor, dar nu știm la care dintre case. În curte la mine e dezastru. Mi-e teamă ca bucata aceea de tablă care s-a desprins să nu fie de la vecini sau de la noi. După ce intru în casă, voi vedea dacă e de la noi, verific dacă e ud.
Aici sunt niște băieți care au defrișat de prin curte, probabil au lăsat sacii într-un fel, iar furtuna i-a aruncat pe stradă.”
, a spus Mădălin Ionescu.

Cum și-a găsit prezentatorul TV curtea după furtună

Citește și: Ținuta cu care Cristina Șișcanu s-a afișat în mediul online! Mădălin Ionescu a filmat momentul. „Leopardiță. Eu zic că se potrivește foarte bine și faptul că am unghiile roșii.”

Curtea lui Mădălin Ionescu după furtună
Curtea lui Mădălin Ionescu după furtună[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu și-a spus părerea legată de locuitul cu părinții sau socrii! „ Apare și diferența de opinii, clar, nu au cum să nu existe. Am supraviețuit cu toții.”

Încă din momentul în care a intrat pe străduța ce avea să ducă la el acasă, toate tomberoanele erau dărâmate, iar în curte era aproape de nerecunoscut.

Toți pomii decorativi pe care îi avea puși în ghivece s-au răsturnat, plasele de la geamuri s-au desprins, alte plante pe care aceștia le aveau au fost distruse de ploaie și de cantitatea de apă din curte, iar terasă acoperită și era și ea plină de apă. Când a ajuns la etaj, Mădălin a observat o bucată de tablă care era desprinsă de pe casa vecinului și a rămas prinsă pe acoperiș.
De teama ca un alt vânt să nu vină și să O arunci în geamul lor, i-a trimis un filmuleț și vecinilor prin care să le arate situația de după furtună.  „Tomberoane încă mai erau pe stradă, jos, le-am ridicat pe toate. Leandrii sunt pe jos, au fost luați de vânt. Au zburat plasele. Asta e de sus sau de la camera Petrei. Praful s-a ales de lavanda rusească.
Mi-e și frică să intru în casă. Dacă tabla aceea a zburat pe deasupra caselor, nu se știe de unde s-a desprins. Nenorocire. Doamne ferește, poate să vină la noi.”,
a mai dezvăluit prezentatorul TV.

Citește și: Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt- stirilekanald.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ținuta cu care Cristina Șișcanu s-a afișat în mediul online! Mădălin Ionescu a filmat momentul. „Leopardiță. Eu zic că se potrivește foarte bine și faptul că am unghiile roșii.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies