VIDEO Ce spune Oana Niculescu Mizil despre gătit și care sunt felurile de mâncare preferate pe care le pregătește. „17 ani am gătit zilnic. Tot timpul spun că fac o magie când sunt în bucătărie.”

VIDEO Ce spune Oana Niculescu Mizil despre gătit și care sunt felurile de mâncare preferate pe care le pregătește. „17 ani am gătit zilnic. Tot timpul spun că fac o magie când sunt în bucătărie.”
VIDEO Ce spune Oana Niculescu Mizil despre gătit și care sunt felurile de mâncare preferate pe care le pregătește. „17 ani am gătit zilnic. Tot timpul spun că fac o magie când sunt în bucătărie.”

Oana Niculescu Mizil a vorbit despre timpul petrecut în bucătărie și preparatele preferate pe care le gătește.

Cunoscuta femeie de afaceri, a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre numeroase aspecte din viața ei personală și profesională. Întrebată dacă îi place să gătească, aceasta a povestit cum timp de 17 ani a gătit în fiecare zi pentru primul soț, care nu mânca niciodată un fel de mâncare de pe o zi pe alta. Iubește să creeze în bucătărie și niciodată nu s-a rezumat doar la un singur fel de mâncare. 

„Îmi place foarte mult să gătesc, mă relaxează uneori, veneam din Călărași noaptea, la 1, 2 dimineață, la 6 mă trezeam, mă duceam la sală și la 7 mă băgam în bucătărie pentru că primul meu soț nu mânca din mâncare a doua zi. Așa a fost obișnuit de mama lui. 17 ani am gătit zilnic. La fel și pentru Marian. La noi acasă era un ospăț în fiecare zi.
Eu nu făceam un fel de mâncare, eu făceam două, trei feluri de supă, găteam. Făceam niște mese extraordinare. Marian mă suna: „vezi că vine nu știu cine”, puneam masă protocolară, cu mâncare gătită de mine. Nu am dat greș în niciun fel pentru că eu gătesc cu pasiune. Mă iau după rețetă, mă uit o dată pe rețetă, îmi intră în cap, după care cu acele condimente eu îmi creez.
Tot timpul spun că fac o magie când sunt în bucătărie.”,
a spus Oana Niculescu Mizil la Kanal D.

Care sunt preparatele pe care Oana Mizil preferă să le gătească

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre tradițiile pe care le-a respectat în prima căsnicie. Ce anume nu făcea niciodată în post? „Eu am continuat această tradiție.”

Oana Niculescu Mizil
Oana Niculescu Mizil[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cine este Oana Mizil. „Tot ceea ce am făcut eu în lumea politică au contribuit foarte mult la dezvoltarea mea”

Nu doar mâncarea românească este cea pe care a pregătit-o până acum, ci și mâncarea libaneză sau georgiană sunt printre felurile preferate pe care le-a realizat.

Când vin sărbătorile, Oana pregătește toate preparatele, iar drobul este printre cel care îi iese extraordinar, din spusele ei.  „Am făcut mâncare georgiană, mâncarea libaneză o știu pe toată, de la fosta mea soacră. Mâncarea românească. Fac masa de Paște, fac tot, de la ciorba de miel în stilul ardelenesc, până la drob. Eu fac cel mai bun drob. Toată lumea spune că drobul meu este extraordinar.
Pentru masa de Paște fac 7-8 feluri de mâncare românești. Întotdeauna românești. Dulciuri la fel, pe cea mică am învățat-o pasiune. Are talent, cred că l-a moștenit de la mine. Stă lângă mine, se uită și gătește, mai ales dulciuri.”,
a mai povestit femeia de afaceri.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Oana Niculescu Mizil
Oana Niculescu Mizil[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre tradițiile pe care le-a respectat în prima căsnicie. Ce anume nu făcea niciodată în post? „Eu am continuat această tradiție.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Emily in Paris, sezonul 5. Totul despre data de lansare, distribuție și surprizele pregătite de producători

Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei și care este relația dintre cele două. „Îmi este ca o prietenă, dar să mă știe și de mamă.”

Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies