Ce stil de viață are Denise Rifai. „Unicul cadou pe care mi-l pot face este să am grijă ce mănânc și când mănânc.”

Ce stil de viață are Denise Rifai
Ce stil de viață are Denise Rifai

Denise Rifai a dezvăluit care sunt secretele ei pentru o siluetă de invidiat.

Denise Rifai este una dintre cele mai plăcute apariții în televiziune. La cei 37 de ani ai ei, moderatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” reușește să întoarcă privirile de fiecare dată când pășește într-o încăpere. Vedeta de televiziune se pare că a găsit secretul unei siluete de invidiat. În cadrul emisiunii „Sport, dietă și o vedetă” difuzată pe Kanal D, prezentatoarea emisiunii, Florentina Opriș s-a bucurat de prezența frumoasei Denise Rifai.

Denise Rifai

Moderatoarea emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, ne-a dezvăluit cât de atentă este cu ceea ce mănâncă și cum reușește să își păstreze abdomenul plat și foarte bine conturat.

Denise Rifai, sfaturi și trucuri

Citește si: Care sunt regulile de stil vestimentar ale lui Cătălin Botezatu. "Nu recomand bărbaților să se îmbrace colorat la o nuntă"

Denise Rifai, sfaturi și trucuri
Denise Rifai, sfaturi și trucuri[Sursa foto: Instagram]

Denise Rifai a reușit să găsească un echilibru între sport și alimentație. Astfel, vedeta Kanal D, este foarte atentă la ce consumă și nu face excese de niciun fel.

De asemenea, este foarte atentă și la cantitățile pe care le consumă, dar și la ingredientele de pe eticheta oricărui produs. Frumoasa moderatoare este de părere că noi înșine suntem responsabili de felul în care arătăm și că este important să mâncăm pentru a ne hrănim în mod corespunzător corpul și să-i oferim tot ceea ce are nevoie pentru o mai bună

dezvoltare.

„Noi suntem responsabili să ne hrănim. Mănânc chestii sănătoase, număr lingurile de ulei, încerc să nu-mi prăjesc mâncarea.”, a declarat vedeta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Denise nu este adepta medicamentelor și preferă ca de fiecare dată când corpul îi dă vreun semn cum că ceva nu ar fi în regulă, să își ia aportul de vitamine și minerale din alimentație, nu să apeleze la alte suplimente alimentare.

Vedeta de la Kanal D ne-a dezvăluit secretul unui boost de energie pe care îl face de fiecare dată când vrea să-și activeze metabolismul „ Am un suc pe care-l beau pentru energie: 2 lămâi stoarse, ghimbir și 2 lingurițe de scorțișoară .”, a dezvăluit Denise.

Cum se menține Denise Rifai

Citește si: “Nu-mi lipsește din alimentație, îl consum zilnic!”. Care este ingredientul secret al dietei pe care Iuliana Tudor o urmează, la vârsta de 45 de ani

Cum se menține Denise Rifai
Cum se menține Denise Rifai[Sursa foto: Instagram]

Principala modalitate prin care se menține Denise Rifai este adoptarea unui stil de viață echilibrat. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că este pasionată de nutriție, iar acest lucru o ajută și în viața de zi cu zi.

Denise Rifai este atentă la alimentele pe care le mănâncă și încearcă să se abțină de la a mânca prea mult atunci când nu are posibilitatea de a face sport, acesta fiind trucul care o ajută să arate perfect.

“Orice om dacă e atent la ce mănâncă și își impune niște limite și face putina mișcare, atunci e ok. Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac. Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul ține de ce mănânci. Când știi că nu poți face sport, trebuie să mănânci puțin.”, a declarat Denise pentru Kanal D.

Cât sport face Denise Rifai

Citește si: Dieta Soniei Burtic. "Conceptul meu este unic în România”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cât sport face Denise Rifai
Cât sport face Denise Rifai[Sursa foto: Instagram]

Deși nu are mereu timp să facă atât de mult sport pe cât și-ar dori, Denise compensează fiecare antrenament pierdut printr-o plimbare în parc, mersul pe jos fiind pentru ea o plăcere, și nu o corvoadă „Plăcerea mea cea mai mare este să mă plimb, să merg mult pe jos, la sală. De la un punct încolo, nu mai este o chestie opțională, ci ceva ce trebuie făcut. Sunt anumite grupe de mușchi care trebuie întărite. Mă îngrijesc cât de mult pot”, a declarat Denise Rifai.

Ce mănâncă Denise Rifai

Citește si: Ilinca Vandici, despre momentele grele din viața ei: „Dacă îmi spuneai că-s frumoasă, nici măcar nu știam să primesc complimentul”

Ce mănâncă Denise Rifai
Ce mănâncă Denise Rifai[Sursa foto: Instagram]

Denise Rifai nu s-a sfiit și a recunoscut că nu este pricepută la gătit. Chiar dacă bucătăria nu este punctul ei forte, frumoasa prezentatoare TV este foarte atentă la ceea ce mănâncă, luându-și adesea aportul de vitamine din alimentele pe care le consumă.

Printre alimentele pe care le consumă, pe primul loc se află verdețurile „ Eu mănânc mult verde. Mănânc tot ce e verde posibil și cât mai mult crud.”, a declarat vedeta.

Prezentatoarea TV a declarat că nu este un fan al carbohidraților, nu bea carbogazos deloc și nici lactate nu consumă. În schimb, mănâncă zilnic legume și carne, care îi conferă aportul zilnic de proteină „ Eu mănânc foarte atent și aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi. Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce. Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea, pentru că evit să rețin apă. Noi suntem și femei, evit și produsele lactate, pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr. Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic .”, a spus Denise Rifai în cadrul unui interviu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum putem să evităm apariția celulitei. „Deshidratarea face un lucru foarte interesant”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies