Ce surpriză i-a pregătit Denisa Coțolan lui Iancu Sterp de ziua lui de naștere. Tânărul a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani

Ce surpriză i-a pregătit Denisa Coțolan lui Iancu Sterp de ziua lui de naștere. Tânărul a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani
Ce surpriză i-a pregătit Denisa Coțolan lui Iancu Sterp de ziua lui de naștere. Tânărul a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani

Familia Sterp are în fiecare zi un motiv de bucurie, iar petrecerile se țin în lanț. Dacă în urmă cu câteva zile a fost ziua lui Culiță, ei bine, acum Iancu Sterp a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani și nu a vrut nimic măreț, așa că a ales să iasă cu prietenii lui la un picnic.

Iancu Sterp se afla la Timișoara, alături de Denisa Coțolan, iubita lui, care i-a făcut o surpriză pe cinste, atunci când a ajuns acasă.

Citeste si: „Sper că v-am lămurit pe toți de ce.” Persoana bănuită că ar fi furat seiful lui Culiță rupe tăcerea. Despre cine este vorba

Ce surpriză i-a pregătit iubita lui Iancu Sterp de ziua lui de naștere

Iancu Sterp a împlinit 24 de ani și a fost surprins cu o petrecere surpriză, la care au luat parte toți oamenii apropiați lui. Tânărul nu se aștepta și a fost foarte emoționat, iar bucuria pe care a simțit-o a fost una pe măsură.

Cea care s-a ocupat de toate a fost chiar iubita lui, care îl iubește nespus de mult și ar face orice să îl vadă fericit.

Cei doi au o relație foarte frumoasă, iar sentimentele dintre aceștia sunt sincere, iar fiecare moment pe care îl petrec împreună este unul prețios.

Citeste si: Mesajele mamei Geta, după amenințările lui Carmen de la Sălciua despre datul în judecată. “Te fac să simți că este vina ta.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce surpriză i-a pregătit Denisa Coțolan lui Iancu Sterp de ziua lui de naștere
Mesajul Getuței de ziua lui Iancu de naștere[Sursa foto: Instagram]

Ce mesaje i-au scris frații lui 

Întreaga familie i-au scris mesaje de ziua lui de naștere, care au fost de-a dreptul emoționante, iar unele dintre ele aveau lângă chiar și poze de când Iancu Sterp era mic.

Întreagă familie i-a urat la mulți ani și mai mult, atât Getuța cât și ileana au postat câteva imagini de când Iancu era mai mic.

Getuța i-a transmis numai lucruri bune și a spus că este tare mândră de copilul care a devenit bărbat. Sora lui îl iubește nespus de mult, iar în urare a adăugat faptul că cei apropiați îl alintau ,,daga” atunci când era mic, prescurtare de la draga, deoarece este foarte drăgălaș.

 „La mulți ani, daga! Dumnezeu să iți binecuvânteze toate zilele vieții. Sunt mandra de copilul care a devenit bărbat! Te iubesc nespus de mult! Încă de când Iancu era mic, noi îl alintam "daga", prescurtarea de la draga, dar fiind mic și drăgălaș, noi

îi spuneam daga. Ce repede trec anii, dar mă bucur că trec cu folos. Iar noi suntem apropiați, daca are unul, avem toți. Sutem sănătoși, uniti și unul lângă altul orice ar fi. Te iubesc și sunt mandra de tine, frate, orice ar fi!", i-a scris Getuța.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Culiță i-a scris, pe rețelele de socializare, alături de o poză cu ei doi când erau mici, că îl iubește și îl prețuiește și că tot ce este al lui, este și a lui Iancu Sterp, deoarece sunt foarte uniți și își va ajuta fratele oricând va avea nevoie.

„La mulți ani scumpul meu frate! Te iubesc și te prețuiesc! Așa am fost, așa suntem, și așa vom rămâne! Uniți pe viață! Să știi că ce e el meu, e și al tău”, a

fost mesajul pe care i l-a transmis Culiță.

Ce surpriză i-a pregătit Denisa Coțolan lui Iancu Sterp de ziua lui de naștere
Mesajul lui Culiță de ziua lui Iancu de naștere[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mesajele mamei Geta, după amenințările lui Carmen de la Sălciua despre datul în judecată. “Te fac să simți că este vina ta.”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„O iubesc rău de tot.” Denisa Coțolan, gestul uimitor care l-a cucerit definitiv pe Iancu Sterp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies