Ce trebuie să ai în geantă. Scurt ghid pentru orice ocazie

Ce trebuie să ai în geantă. Scurt ghid pentru orice ocazie
Ce trebuie să ai în geantă. Scurt ghid pentru orice ocazie

Află din rândurile următoare ce trebuie să ai în geantă în funcție de ocazie.

Geanta este un accesoriu nelipsit din viața oricărei femei, care pe lângă aspectul său chic și faptul că întregește lookul, are și o utilitate esențială în viața noastră. Mici, mari, colorate, de brand sau nu, gențile sunt prezente în viața noastră de zi cu zi și ne ajută să avem mereu la îndemână obiectele necesare. De aceea, trebuie să știm exact care sunt elementele esențială pe care trebuie să le avem în geantă.

În funcție de ocazie sau de evenimentul la care participăm, geanta noastră trebuie să fie echipată cu o serie de obiecte pentru a ne asigura că suntem pregătite de orice situație.

Descoperă din rândurile următoare ce trebuie să ai în geantă în funcție de ocazie.

Elemente esențiale pentru o geantă bine echipată

Citește și: Ce trebuie să iei în fiecare zi cu tine la plajă

Elemente esențiale pentru o geantă bine echipată
Elemente esențiale pentru o geantă bine echipată[Sursa foto: freepik]

Există anumite elemente esențiale fără de care nu putem să plecăm în oraș. De aceea, trebuie să ne asigurăm că acestea încap în geantă. În cazul în care geanta reprezintă doar un accesoriu și are o dimensiune foarte mică, atunci lucrurile devin puțin mai complicate, dar ar fi bine să te asiguri că elementele următoare încap în geantă, indiferent de situație.

În primul rând, este foarte important să ai un portofel cu o sumă de bani cash la tine. Indiferent de situație, nu știi niciodată când îți trebuie banii cash pentru a plăti o parcare sau poate pur și simplu vrei să îți cumperi ceva și nu merge POS. Astfel, asigură-te că ai la tine în geantă bani cash.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De asemenea, geanta este locul ideal unde îți poți pune cheile și actul de identitate, pe care trebuie să îl ai mereu la tine. Nu uita nici de telefon. Este neplăcut și deloc elegant ca o doamnă să stea cu telefonul în mână, mai ales la un eveniment important. Astfel, asigură-te că în geantă îți încape și mobilul.

Pe lângă aceste elemente, ar fi bine să ai cu tine în geantă și un pachet de șervețele umede, unu uscat, un absorbant, medicamente, dar și o mini trusă cu produse esențiale de cosmetică, ce te vor ajuta să

ai mereu un aspect fresh.

Ce să ai în geantă pentru o călătorie lungă

Citește și: Ce pui în bagaj când pleci cu avionul. „Înainte de orice călătorie este indicat să verificăm vremea la destinație pentru toată perioada pe care o vom petrece acolo"

Ce să ai în geantă pentru o călătorie lungă
Ce să ai în geantă pentru o călătorie lungă[Sursa foto: freepik]

Atunci când vorbim despre o călătorie lungă, este foarte important să avem la noi o geantă încăpătoare, pe lângă valizele cu haine.

Astfel, de fiecare dată când pleci într-o călătorie lungă, într-o altă țară, trebuie să ai în permanență cu tine actele și biletele de avion. Acestea sunt foarte importante și trebuie să nu îți lipsească. De asemenea, cheile, banii și telefonul sunt alte lucruri esențiale pe care le-am amintit anterior și de care trebuie să ții cont atunci când pleci într-o călătorie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Aparatul foto este un alt element pe care trebuie să îl iei cu tine în călătorii dacă vrei să surprinzi cele mai importante momente. O carte este foarte utilă atunci când ai de parcurs un drum lung și te plictisești. Strictul necesar, format din șervețele, pastile, trusă de cosmetice, trebuie să încapă în geantă. Nu uita nici de sticla de apă dacă vrei să te menții hidratat și ia cu tine ochelari de soare și o cremă cu factor de protecție, indiferent de anotimp.

Un alt element esențial pe care ar trebui să îl iei cu tine într-o călătorie lungă este o baterie externă încărcată pentru a te asigura că nu vei avea probleme cu privire la bateria telefonului mobil pe parcursul călătoriei.

Ce trebuie să ai în geanta de sport

Ce trebuie să ai în geanta de sport
Ce trebuie să ai în geanta de sport[Sursa foto: freepik]

Indiferent de sportul pe care îl practici, există o listă cu produse esențiale pe care orice femeie ar trebui să le aibă în geanta de sport. Aceasta cuprinde echipamentul sportiv, haine de schimb, prosop, pantofi speciali pentru sport, apă, deodorant și produse cosmetice și nu în ultimul rând, căștile pentru a avea parte de o experiență plăcută în timp ce practici sportul preferat.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies