Ce trebuie să iei în fiecare zi cu tine la plajă

Ce trebuie să iei în fiecare zi cu tine la plajă
Ce trebuie să iei în fiecare zi cu tine la plajă

Află din rândurile următoare care sunt articolele pe care trebuie să le iei în fiecare zi cu tine la plajă.

Sezonul estival a început deja, iar odată cu aceasta, fiecare dintre noi vrem să ne petrecem câteva zile la malul mării sau poate la piscină, acolo unde ne putem răcori în zilele toride ale verii. Astfel, este foarte important să știm foarte bine ce trebuie să avem cu noi pentru a ne asigura că nu ne lipsește nimic și că putem să ne bucurăm de un concediu relaxant.

Descoperă în continuarea articolului care sunt articolele ce nu trebuie să lipsească din geanta de plajă și fă-ți bagajul pentru vacanța mult așteptată!

Ce trebuie să iei cu tine la plajă dacă vrei să petreci toată ziua pe malul mării

Ce trebuie să iei în fiecare zi cu tine la plajă
Ce trebuie să iei în fiecare zi cu tine la plajă[Sursa foto: freepik]

Există o listă cu obiecte care nu trebuie să lipsească din geanta de plajă, mai ales dacă vrei să îți petreci toată ziua pe malul mării.

Loțiunea cu SPF nu trebuie să lipsească din geanta de plajă

Ce trebuie să iei în fiecare zi cu tine la plajă
Ce trebuie să iei în fiecare zi cu tine la plajă[Sursa foto: freepik]

Loțiunea cu SPF este un produs care trebuie introdus în rutina noastră zilnică, indiferent de anotimp. Razele soarelui au numeroase efecte nocive asupra tenului, iar o expunere îndelungată la soare fără protecție solară poate duce la arsuri solare, apariția petelor pigmentare și îmbătrânirea prematură a pielii.

De aceea, este foarte important să nu îți lipsească loțiunea cu SPF din geanta de plajă. Aceasta trebuie aplicată în mod constant, ori de câte ori te întorci din apă, iar în cazul în care vrei să petreci toată ziua pe șezlong, atunci nu uita să o aplici la un interval de 30 de minute. De asemenea, dacă în zilele normale poți să te dai cu un SPF 30, atunci când mergi la plajă este foarte important să optezi pentru o loțiune cu factor de protecție ridicat, care să te protejeze în profunzime de razele puternice ale soarelui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ochelarii de soare

Citește și: Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023

Ce trebuie să iei în fiecare zi cu tine la plajă
Ce trebuie să iei în fiecare zi cu tine la plajă[Sursa foto: freepik]

Ochelarii de soare nu numai că reprezintă un accesoriu chic, pe care poți să îl iei cu tine atât în cadrul unei plimbări pe faleză, cât și pe plajă, dar, totodată, reprezintă și un aliat de nădejde împotriva razelor puternice ale soarelui.

Aceștia îți protejează ochii și îți oferă confortul de care ai nevoie pentru a te relaxa pe întreg parcursul zilei.

O pălărie de plajă

Un alt accesoriu care nu trebuie să îți lipsească din geanta pentru plajă este pălăria. Aceasta te protejează de razele puternice ale soarelui și îți oferă un aspect plăcut.

Prosoape

În cadrul unei vacanțe la plajă ar fi bine să aveți în permanență două prosoape. Unul îl puteți așeza pe șezlong, iar pe celălalt îl puteți folosi pentru a vă șterge atunci când ieșiți din apă. Este un obiect foarte util, care nu ar trebui să lipsească din geanta de plajă.

Alte articole pe care ar fi bine să le iei cu tine

Citește și: Ghid complet pentru un bagaj perfect dacă pleci în vacanță la mare

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce trebuie să iei în fiecare zi cu tine la plajă
Ce trebuie să iei în fiecare zi cu tine la plajă[Sursa foto: freepik]

Șlapi

Șlapii sunt perfecți atunci când mergeți pe o plajă unde nisipul nu este atât de fin sau în cazul în care aveți pielea tălpilor mai sensibilă. De asemenea, chiar și pe plajele cu nisip fin pot exista diferite obiecte ascuțite, care vă pot răni. De aceea, ar fi bine ca în geanta de plajă să puneți și o pereche de șlapi sau papuci de plajă pentru un plus de confort.

Apa plată

Dacă nu doriți să cumpărați apă la suprapreț și aveți o geantă termoizolantă, atunci apa plată trebuie să vă însoțească neapărat pe plajă. În zilele toride ale verii avem nevoie de un plus de hidratare, iar pentru asta trebuie să avem în permanență la noi o sticlă de apă plată. Mai mult decât atât, există unele plaje mai sălbatice unde nu se găsesc restaurante sau taverne de unde vă puteți cumpăra apă sau alimente, iar de aceea ar trebui să fiți pregătiți pentru astfel de situații.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Care sunt cele mai frumoase plaje din Egipt. Descoperă cele mai frumoase plaje de pe litoralul egiptean!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies