Ce trebuie să faci dacă ești înșelată. Cum depășești momentul

Ce trebuie să faci dacă ești înșelată. Cum depășești momentul
Ce trebuie să faci dacă ești înșelată. Cum depășești momentul

În cazul în care ați fost înșelată de partener, nu vă pierdeți încrederea și speranța. Iată ce trebuie să faceți ca să depășiți cu bine momentul neplăcut prin care treceți.

Orice om a trecut, cel puțin o dată, printr-o decepție în dragoste. Este un lucru inevitabil, care poate să se întâmple, indiferent de cât de mult suflet ați pus în relația respectivă. Important este să nu disperați și să mergeți înainte.

Infidelitatea partenerului, o etapă dureroasă, dar care poate fi depașită

În momentul în care ați aflat că partenerul v-a înșelat, este normal să fiți furioasă, dezamăgită și să vă simțiți cu inima frântă.

Sunt trăiri pe care nu le putem controla, însă lucrul cel mai important este să nu ajungeți la un pas de depresie.

În primul rând, gândiți-vă că nu puteți controla acțiunile unei alte persoane, indiferent cât de mult o iubiți. Fiecare este responsabil pentru faptele sale, iar acest lucru se aplică și în relațiile de iubire.

De asemenea, fiecare este liber să facă propriile alegeri, chiar dacă în felul acesta poate răni pe altcineva.

Viața merge înainte, cu sau fără persoana care v-a trădat încrederea. Da, pare foarte ușor de zis, dar la un moment dat veți realiza că nu este un simplu clișeu.

Trebuie să găsiți în interiorul dumneavoastră puterea de a depăși momentul neplăcut și de a lăsa în urmă trecutul dureros. În niciun caz nu trebuie să vă gândiți că vina este a dumneavoastră. Nu-i găsiți scuze unei persoane care v-a trădat și a demonstrat că nu vă respectă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

De asemenea, nu trebuie să credeți că toți bărbații sunt la fel. Pur și simplu, poate ați ales persoana nepotrivită pentru dumneavoastră. Cu siguranță, la un moment dat, va apărea și bărbatul care vă va iubi așa cum meritați.

Nu vă pierdeti speranța și atunci când simțiți că vă este cumplit de greu, gândiți-vă la o vorbă celebră: ce-i al tău e pus deoparte!

Ce faceți dacă partenerul v-a înșelat

Bineînțeles că fiecare persoană se vindecă de rănile sufletești în ritmul ei. Unele femei sunt mai puternice și găsesc mai repede resursele necesare pentru a da uitării infidelitatea partenerului și pot să-și vadă în continuare de viață.

În schimb, sunt și persoane care se afundă în tristețe și nu mai văd nicio scăpare din starea de durere profundă pe care o simt în momentul respectiv.

Iată câteva sfaturi pe care ar fi bine să le urmați, ca să vă reveniți cât mai repede.

Plângeți atât cât simțiți nevoia. Lacrimile vă ajută să vă descărcați și nu este nicio rușine să vă arătați vulnerabilitatea. Nu înseamnă că sunteți un om slab, dacă plângeți. Dimpotrivă, demonstrați că aveți suflet și este perfect normal să vă simțiți trădată, atunci când ați pus suflet într-o relație, iar partenerul v-a călcat în picioare sentimentele.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Prietenul adevărat la nevoie se cunoaște. O vorbă din bătrâni, universal valabilă. Cu siguranță aveți o prietenă apropiată, căreia îi puteți povesti toate trăirile dumneavoastră. Nu vă ascundeți de ea. Lăsați-o să vă consoleze, să vă sprijine și să vă ridice moralul. Vă veți simți mult mai bine după aceea.

Nu vă izolați în casă. Este poate cea mai mare greșeală pe care o puteți face.

Viața trebuie să continue și este indicat ca dumneavoastră să faceți ceea ce vă plăcea și înainte. Dacă mergeați la sală, în parc sau vă plăcea să vedeți filme la cinema, nu vă schimbați obiceiurile. Nu lăsați pe altcineva să vă schimbe viața și să vă transforme într-o altă persoană.

Mâncați ciocolată. Este demonstrat științific faptul că atunci când consumăm ciocolată, creierul eliberează serotonina. Acesta este hormonul fericirii. În plus, ciocolata are polifenoli, care vă vor reda energia.

Ultimul, dar nu cel din urmă aspect este iertarea. Da, poate fi foarte greu la început, dar este spre binele dumneavoastră să-l iertați pe cel care v-a înșelat. Dacă veți rămâne cu stări de furie, nu veți face decât să deveniți o persoană cu frustrări. Prin iertare, vă veți vindeca mult mai repede și veți putea lăsa trecutul în urmă.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies