Ce trebuie să faci dacă nu îți mai scrie și abia ați început să vă întâlniți

Ce trebuie să faci dacă nu îți mai scrie și abia ați început să vă întâlniți
Ce trebuie să faci dacă nu îți mai scrie și abia ați început să vă întâlniți

Află din rândurile următoare care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgeți dacă un bărbat nu vă mai scrie.

Începutul unei relații constituie întotdeauna un amalgam de emoții, sentimente și incertitudini. De aceea, de cele mai multe ori, acest început este instabil și poate evolua în diferite direcții. În funcție de interesul pe care ambii parteneri îl acordă, relația respectivă poate evolua atât într-un mod pozitiv, cât și negativ.

Atunci când vine vorba despre interacțiunea dintre posibilii parteneri, este foarte important să păstreze o comunicare deschisă și să acorde interes unul altuia.

De cele mai multe ori, femeile sunt cele care se panichează și își pun semne de întrebare atunci când partenerul nu le mai trimite mesaje și nu le mai caută imediat după întâlnire.

Există totuși anumite lucruri la care trebuie să vă gândiți înainte de a trage concluzii pripite. Descoperă din rândurile următoare care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont dacă el nu îți mai scrie li de abia ați început să vă întâlniți.

Află ce trebuie să faci în aceste situații.

Așteaptă un timp rezonabil, pentru că nu toate conexiunile se desfășoară la aceeași viteză

Ce trebuie să faci dacă nu îți mai scrie și abia ați început să vă întâlniți
Ce trebuie să faci dacă nu îți mai scrie și abia ați început să vă întâlniți[Sursa foto: freepik]

Fiecare persoană este diferită, iar de aceea, fiecare conexiune dintre două persoane este la rândul său diferită. Unele conexiuni s-ar putea întâmpla foarte repede, dar s-ar putea de asemenea să dispară foarte repede, în timp ce altele, se pot întâmpla mai lent și pot dura pentru toată viața.

În acest caz, este foarte important să te gândești că dacă o conexiune se petrece foarte lent, asta nu înseamnă că nu există sentimente acolo. De aceea, trebuie să aștepți un timp rezonabil și să te gândești că nu toate conexiunile se desfășoară la aceeași viteză. 

Trebuie să îi lași spațiu

Evită să fii o parteneră sufocantă. Oferă-i spațiul de care are nevoie în așa fel încât să îl lași să se gândească la tine sau să îi fie dor de tine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În medie, ar trebuie să aștepți în jur de 3-4 zile, timp în care să nu îți faci griji cu privire la sentimentele lui pentru tine, mai ales dacă tu ai trimis ultimul mesaj. Acest interval de timp îi va aprinde dorința pentru tine, iar dacă simte cu adevărat ceva, cu siguranță că te va căuta.

De asemenea, trebuie să te gândești și că dacă durează mai mult de 10 zile în care nu te caută, este evident că nu este interesat de tine.

Verifică-ți așteptările – luați lucrurile ușor, fără disperare

Citește și: 5 gesturi la prima întâlnire care îl trădează. Cum îți dai seama că nu vrea nimic serios

Ce trebuie să faci dacă nu îți mai scrie și abia ați început să vă întâlniți
Ce trebuie să faci dacă nu îți mai scrie și abia ați început să vă întâlniți[Sursa foto: freepik]

Indiferent dacă o să te caute sau nu, trebuie să îți setez anumite standarde. Trebuie să te gândești că ori el, ori altul, la un moment dat vei găsi persoana potrivită pentru tine, iar de aceea nu trebuie să dai dovadă de disperare. Totodată, trebuie să te gândești că în cazul în care nu o să-ți mai scrie niciodată, cu siguranță că nu era persoana potrivită pentru tine, iar Universul îți va trimite ceva mai bun.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Trimiteți un mesaj de resuscitare folosindu-vă de o părere personală asupra unui lucru

Citește și: 5 semne care îi sperie pe bărbați la întalnire. Cum să depășiți anxietatea și să vă bucurați de experiențele romantice

Ce trebuie să faci dacă nu îți mai scrie și abia ați început să vă întâlniți
Ce trebuie să faci dacă nu îți mai scrie și abia ați început să vă întâlniți[Sursa foto: freepik]

În cazul în care vrei să te asiguri că într-adevăr nu are niciun sentiment pentru tine sau vrei să reaprinzi scânteia dintre voi, poți totuși să îi trimiți un mesaj de resuscitare după ce trece intervalul de timp mai sus menționat. Mai exact, poți să îi ceri părerea referitoare la un anumit lucru. Bărbaților le place atunci când sunt solicitați pentru a-și da cu părerea, iar acest lucru le-ar putea stârni din nou interesul și te poate face în același timp pe tine să conștientizezi dacă într-adevăr are sentimente față de tine.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum să iei decizii importante într-o relație, pe care nu le vei regreta niciodată mai târziu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies