Ce trebuie să pună femeile pe blugi înainte de a-i pune la spălat? Trucul util care te scapă de o mare problemă

Ce trebuie să pună femeile pe blugi înainte de a-i pune la spălat? Trucul util care te scapă de o mare problemă
Ce trebuie să pună femeile pe blugi înainte de a-i pune la spălat? Trucul util care te scapă de o mare problemă

Află din rândurile următoare cum poți păstra blugii ca noi cât mai mult timp.

Majoritatea femeilor au o problemă atunci când vine vorba de hainele pe care le-au cumpărat și le plac foarte mult: își doresc să reziste la nesfârșit. Iar de aceea, de cele mai multe ori, problema intervine atunci când trebuie să spălăm acele haine, iar ele sunt făcute din materiale mai pretențioase, cum ar fi denimul. Astfel, atunci când vine vorba de blugi, materialul lor se poate deteriora foarte repede, de aceea este recomandat să îi spălăm mai rar față de cum am spăla în mod obișnuit un tricou sau o bluză.

De asemenea, pentru a păstra starea inițială a blugilor cât mai mult timp există anumite trucuri pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască.

Descoperă în continuarea articolului ce trebuie să faci pentru a păstra blugii ca noi cât mai mult timp.

Cum se spală corect o pereche de blugi

Citește și: De ce trebuie femeile să pună frunze de dafin în șifonier! Trucul util care te scapă de o mare problemă

Cum se spală corect o pereche de blugi
Cum se spală corect o pereche de blugi[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Procesul de spălare este unul extrem de important mai ales atunci când vine vorba de păstrarea blugilor în condiții optime. Astfel, înainte să bagi blugii în mașina de spălat trebuie să te asiguri că ții cont de niște sfaturi importante care vor prelungi viața blugilor tăi cât mai mult timp.

În primul rând, temperatura optimă de spălare a blugilor trebuie să fie de 30°C. Nu spălați niciodată blugii la temperaturi ridicate și respectați instrucțiunile de pe etichetă. De asemenea, pentru o spălare eficientă, se recomandă întoarcerea blugilor pentru a evita decolorarea. Dacă doriți să spălați mai multe perechi în același timp, asigurați-vă că le sortați și puneți pantalonii de aceeași nuanță împreună. 

Mai mult decât atât, trebuie să alegeți un detergent potrivit pentru denim și să evitați pe cât posibil folosirea balsamului de rufe, care poate deteriora fibrele de denim.

Trucul prin care îți poți păstra blugii ca noi cât mai mult timp

Citește și: Ce se întâmplă dacă se pune bicarbonat de sodiu peste saltea. De ce ar trebui să încerci acest truc simplu!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce trebuie să pună femeile pe blugi înainte de a-i pune la spălat? Trucul util care te scapă de o mare problemă
Ce trebuie să pună femeile pe blugi înainte de a-i pune la spălat? Trucul util care te scapă de o mare problemă[Sursa foto: freepik]

Dacă ai respectat pașii prezentați anterior și totuși ești nesigură cu privire la starea blugilor tăi, atunci poți să apelezi la un truc ce promite să îți păstreze blugii ca noi cât mai mult timp. 

Tot ce trebuie să faci este să torni aproximativ 5-7 litri de apă caldă în cadă, apoi adaugi o cană de oțet de masă și 2-3 linguri de zahăr pudră.

După ce ai amestecat bine toate ingredientele, lași la înmuiat blugii în această soluție timp de 40 până la 50 de minute. Când timpul s-a scurs, îi scoți, îi clătești și îi bagi la mașină. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cu ce ingrediente naturale pot femeile să înlocuiască balsamul de rufe? Trucul care îți va face hainele să miroasă mai bine!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies