Ce vor bărbații în relațiile de cuplu

ce vor barbatii in relatiile de cuplu
Ce vor bărbații în relațiile de cuplu

Deseori, bărbații pot lăsa o altă impresie atunci când vine vorba despre relațiile de cuplu. Însă știați ce își doresc aceștia de fapt?

Aflați din rândurile următoare, ce își doresc mai exact bărbații, de la relațiile de cuplu.

 

1. Conexiune emoțională

Un prim aspect pe care aceștia și-l doresc atunci când vine vorba despre relația de cuplu, este reprezentat de conexiunea emoțională, dar și afecțiune autentică. Acesta se va îndrăgosti iremediabil de o femeie, în momentul în care va simți acea legătură profundă și semnificativă cu ea, dar și în momentul în care se simte înțeles, susținut, validat și apreciat.

Prin urmare, partenera îi poate arăta afecțiune în nenumărate moduri, susținându-l de fiecare dată când are nevoie, și fiind acolo pentru el.

Citește și: Gesturi romantice pentru bărbați. 5 idei cu care să-l dai gata de Dragobete

ce gandesc barbatii
Ce vor bărbații în relațiile de cuplu[Sursa foto: freepik]

Citește și: 10 lucruri pe care femeile vor să le audă, dar nu le vor recunoaște niciodată nimănui

2. Prietenia

O relație de cuplu se leagă cel mai bine, în momentul în care înainte să intervină sentimentele, a existat și o relație de prietenie. La baza oricărei iubiri de durată, se află întotdeauna prietenia adevărată dintre un bărbat și o femeie, dat fiind faptul că un bărbat se simte mult mai confortabil să vorbească cu o femeie, în momentul în care știe că poate să vorbească deschis cu aceasta, fără să fie judecat într-un mod sau altul.

De asemenea, îi place să petreacă timp cu această și să poarte conversații profunde, dezvoltând astfel o legătură care depășește atracția fizică.

Ce vor bărbații în relațiile de cuplu[Sursa foto: freepik]

3. Respect

Respectul nu trebuie să lipsească din absolut nicio relație, iar atunci când vorbim despre un bărbat cu valori mari, acesta își va dori întotdeauna ca partenera să le respecte atât pe el, cât și deciziile pe care acesta obișnuiește să le ia.

Nu își va dori să fie văzut ca o jucărie, ci respectat și apreciat, ceea ce va duce ulterior la o conexiune emoțională mult mai profundă. Cu alte cuvinte, acesta își dorește să îi arăți că îi prețuiești opiniile, să îl susții necondiționat, și să-l tratezi cu bunătate deseori. Cel mai bine este să-l asculți în momentul în care îți comunică ceva, își recunoaște greșelile, dar și realizările iar în ciuda faptului că pot exista situații în care să nu fii de acord cu el, puteți ajunge amândoi la un acord cu multă înțelegere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce vor bărbații în relațiile de cuplu[Sursa foto: freepik]

4. Încredere

La fel ca respectul, și încrederea trebuie să existe neapărat într-o relație sănătoasă, pentru ca aceasta să poată prospera. Cu alte cuvinte, în momentul în care un bărbat are încredere în partenera sa, se va simți automat în siguranță și se va putea deschide emoțional față de aceasta.

Acesta se va simți confortabil să își împărtășească gândurile, sentimentele și chiar vulnerabilitățile, ajungând astfel la o legătură emoțională profundă între parteneri. Pentru a putea face acest lucru mai ușor, trebuie să contez întotdeauna pe transparență, sinceritate, încredere și menținerea promisiunilor.

Ce vor bărbații în relațiile de cuplu[Sursa foto: freepik]

5. Compatibilitate

În ciuda faptului că există nenumărate persoane și care nu pun atât de mult accent pe compatibilitate, se pare că pentru un bărbat, contează mai mult decât credem.

Aceștia își doresc deseori, ca partenera să le împărtășească interesele, valorile și obiectivele, astfel încât să aibă mai multe puncte comune în relație, de care să se bucure împreună. Puteți descoperi această compatibilitate între voi, discutând despre ce valori și convingeri aveți, dar și prin a împărtăși și obiectivele și aspirațiile vieții.

cand se implca cel mai mult un barbat intr-o relatie
Ce vor bărbații în relațiile de cuplu[Sursa foto: freepik]

6. Stimularea mentală

Un bărbat va fi întotdeauna atras de o femeie care îl provoacă din punct de vedere mental, și îl intrigă deseori. În momentul în care vă împărtășiți gândurile, obiectivele, opiniile, interesele și ideile, acesta este împins către realizări, din punct de vedere intelectual. Aceasta este văzută deseori și ca o modalitate psihologică, care îl poate ține aproape, apelând la perspectivă și conversații profunde, pentru un viitor mai bun.

Ce vor bărbații în relațiile de cuplu[Sursa foto: freepik]

7. Comunicare

Comunicarea nu trebuie nici să lipsească dintr-o relație, pentru ca aceasta să rămână sănătoasă și să fie de lungă durată, iar se pare că un bărbat te va iubi din ce în ce mai mult, exact pentru ceea ce ești, în momentul în care vei comunica cu el, întotdeauna, sincer. Aceștia își doresc întotdeauna o persoană cu care să poată vorbi deschis, indiferent de circumstanțe, să fie capabil să-și exprime sentimentele exact așa cum le simte, să fie ascultat și să poată lucra alături de tine, în orice problemă apărută.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

ce isi doresc barbatii de la o relatie
Ce vor bărbații în relațiile de cuplu[Sursa foto: freepik]

8. Confort și securitate

In ciuda faptului că, femeile sunt cele care își doresc de la o relație confort, securitate și siguranță, se pare că și bărbații își doresc exact același lucru, simțindu-se în siguranță în preajma partenerei, astfel încât să devină vulnerabili în anumite momente ale vieții. Pentru ca acest lucru să se întâmple, îi poți arăta că ești constantă, de încredere, iar totodată și o sursă de confort pentru el, în momentele grele prin care trece, dar și în momentele bune, atunci când veți sărbători împreună. Astfel, acesta va simți liniște sufletească, odată cu stabilitatea avută.

semne relatie sanatoasa
Ce vor bărbații în relațiile de cuplu[Sursa foto: freepik]

9. Suport

Nu are cum să lipsească nici suportul oferit acestuia, mai ales în momentul în care își dorește sprijin atunci când vine vorba despre visele și aspirațiile pe care le are. Cu alte cuvinte, trebuie să fii lângă el atât în momentele bune, cât și în momentele mai puțin bune, arătându-i susținere în ceea ce își dorește să facă, indiferent de situație. Îl poți încuraja de fiecare dată, astfel încât treptat, acesta să se simtă încrezător și apreciat, fiind totodată și mai apropiat de tine, dar și de obiectivele sale.

Ce vor bărbații în relațiile de cuplu[Sursa foto: freepik]

10. Recunoștință

Nu în ultimul rând, un bărbat își dorește de la o relație și recunoștință, mai exact să fie apreciat de către parteneră. Acestuia îi place deseori să simtă nevoia de a fi necesar partenerei, îi plac momentele în care primește mulțumiri și pentru cele mai mici lucruri făcute pentru aceasta, aceasta fiind totodată și o modalitate prin care îți poți exprima dragostea pentru el. Îi poți comunica direct faptul că îi observ eforturile făcute și că ești recunoscătoare, toate acestea puse cap la cap arătând aprecierea ta sinceră pentru el, construind astfel o conexiune emoțională, greu de depășit.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

Ce vor bărbații în relațiile de cuplu[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

10 lucruri pe care femeile vor să le audă, dar nu le vor recunoaște niciodată nimănui

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies